Rotisser Nonstick

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Altid gode tilbud på Raadvad Rotissèr aluminiums pander

Vi har altid gode tilbud på pander fra Raadvad Rotissèr pander, og har vi ikke lige den model du står og mangler, så skrive til os, og vi vil gøre alt for at skaffe den til dig.
Raadvad er dansk køkken design, i top kvalitet. Raadvad har altid først og fremmest fokuseret på tre vigtige hjørnesten: funktionalitet,kvalitet og design. Det afspejles i alle deres produkter, uanset om det er en kniv, en gryde eller en peberkværn. Raadvad samarbejder med en række visionære og innovative danske formgivere om at skabe funktionelle produkter, der også i fremtiden lever op til Raadvads stolte traditioner.

Raadvad Rotissèr aluminiums pande

Robust holdbarhed og elegante linjer mødes i Raadvads pandeserie Rotissér, og resultatet taler for sig selv. Det fantastiske materialer byder på stegeegenskaber i særklasse, produkterne har tilmed Energy Base som er en særlig varmeabsorberende bund, der er optimeret for keramiske kogezoner. Fordelen ved Energybase er, at den reducerer opvarmningstiden med 50% og energiforbruget med 30%.  Hele serien fremstillet i støbt i aluminium, som sikrer, at varmen fordeles jævnt og hurtigt, og har alle en unik non-stick belægning, Hardtec Superior som giver dem en stegeegenskabe, som er helt i top.