Fiskars

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Massere af gode tilbud på Raadvad pander

Vi har altid massere af gode tilbud på pander fra Raadvad pander, og et stort udvalg har vi ikke lige det du står og mangler så skriv til os, og vi vi gøre hvad vi kan for at skaffe den model og størrelse du lige står og mangler. Raadvad er dansk køkken design, i top kvalitet. Raadvad har altid først og fremmest fokuseret på tre vigtige hjørnesten: funktionalitet,kvalitet og design. Det afspejles i alle deres produkter, uanset om det er en kniv, en gryde eller en peberkværn. Raadvad samarbejder med en række visionære og innovative danske formgivere om at skabe funktionelle produkter, der også i fremtiden lever op til Raadvads stolte traditioner.
Raadvad har mange forskellige serier, og vi har her på siden et stort udvalg i de bedste serier, her er lidt vejledning til serier.

Raadvad Brassie pande

Raadvad Brassie panden er fremstillet i rustfrit stål med slip let belægning. Panden har høje sider giver den en konisk facon og gør dermed stegefladen op til 25% større. Det solide håndtag i stål og silikone giver et solidt greb om panden. Raadvad Brassie panden kan anvendes på alle varmekilder også induktion og kan også komme i ovnen på til 220° C. De høje kanter på panden er næsten lige så høje som en sauterpande, og gør den anvenlig til simremad.

Raadvad Rottissèr aluminium

Robust holdbarhed og elegante linjer mødes i Raadvads pandeserie Rotissér, og resultatet taler for sig selv. Det fantastiske materialer byder på stegeegenskaber i særklasse, produkterne har tilmed Energy Base som er en særlig varmeabsorberende bund, der er optimeret for keramiske kogezoner. Fordelen ved Energybase er, at den reducerer opvarmningstiden med 50% og energiforbruget med 30%.  Hele serien fremstillet i støbt i aluminium, som sikrer, at varmen fordeles jævnt og hurtigt, og har alle en unik non-stick belægning, Hardtec Superior som giver dem en stegeegenskabe, som er helt i top.

Raadvad Rottissèr steel

 Raadvad Rotissér Steel,  vil nogele kalde  ”markedets bedste induktionsgryder”.
 Raadvad Rotissér steel er en multifunktionel gryde og pandeserie for den kræsne hjemmekok. Patenteret induktionsbund for unikke brugsegenskaber fuldender denne fantastiske serie. Raadvad Rotissèr er fremstillet i Rustfrit stål, højglanspoleret på yderdsiden for lettere vedligeholdelse, den har en særlig kraftig sandwich bund, med unik induktions teknologi sikrer hurtig opvarmning og jævn varmefordeling. Serien kan anvendes på alle varmekilder men er specialt velegnet til induktion.

Raadvad Rottissèr NOH

Rotissér NOH-pander er udstyret med den nyeste innovative teknologi til aluminiumsstegepander til induktionszoner. NOH-teknologien forhindrer panden i at varme op til over 230° C på de lynhurtige induktionszoner. Derfor kan pandens belægning ikke beskadiges grundet overophedning, og fedtstoffer kan ikke forkulle og antænde. Resultatet er markant forbedret levetid på panden, især på belægningen, samt sundere og bedre stegning end på almindelige stegepander. NOH-teknologien kan kun udnyttes på induktionszoner.

Raadvad Royal Stålpande

Holdbarheden er forlænget på Raadvad Royal Pandeserien grundet der er blandet keramisk belægning i denne nokstick belægning. Det giver en god slip-let evne, også uden fedtstof.

Raadvad Royal+ aluminiums pande

Den forstærkede nonstick belægning på alle Raadvad Royal+ aluminiumspander leverer en effektiv slip-let belægning med ekstra holdbarhed og hele 5 års garanti. Alle panderne i serien tåler ovn op til 180C og nem rengøring grundet udvendig nonstick belægning.

Raadvad Royal+ induktion aluminiums pande

Induktionsserien fra Raadvad Royal+ har samme stærke nonstick belægning som resten af Royal serien. Raadvad Royal+ Induktion er bare udviklet specielt til induktionskumfure. Det anbefales altid at vaske pander op i hånden.

Ved Brug: 

 Steger du med fedtstof skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter fedtstoffet tilsættes. Steger du uden fedtstof, skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter stegningen kan begynde. En god huske regel er altid at hvis dine produkter har slip-let belægning, må du max skrue dit komfur op på halvdelen af hvad det kan komme op på (+ 1.) Dvs. kan dit komfur skrues op på 9 skal du max skrue det op på 5. Hvis der bliver brugt for meget varme "brænder" man belægningen af og så virker slip-let belægningen ikke mere, og dine  madvare vil hænge fast på panden.