Supreme Steel

Supreme steel er stegepander i klassisk og tidløst look så den er også moderne om 10 år med sit matte rustfrit stål look med en lækker sort keramisk belægning. Seren består både af de lækre pander og ikke mindst gryder så du kan få matchende pander og gryder i dit køkken. Serien tåler maskineopvask hvilken gør dem nemme at rengøre og de kan gå på alle komfurer. Det betyder altså at dine nye pander fra OBH Nordica Supreme Steel kan det hele.
Producent/Leverandør
Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Altid gode tilbud på OBH Pander

Vi har altid massere af gode tilbud på OBH pander.
OBH Nordica er en virksomhed som har  nordiske rødder. OBH Nordica brandet blev  nemlig skabt i 2002, da den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB. 

At fremtage eller selv udvikle innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica. som i dag har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tjekkiet. OBH Nordica har også et repræsentationskontor i Kina. OBH Nordica fremtager produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret, og hvor produktudvikling ofte sker i samarbejde med ledende, nordiske designere.


Supreme Steel

Serien er fremstillet  rustfrit stål med slip let belægning som gør at maden ikke brænder fast. 
Serien er perfekt til kogning og stegning.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion og kan tåle maskinopvask.