Rustic Evolution

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Altid gode tilbud på OBH Pander

Vi har altid massere af gode tilbud på OBH pander.
OBH Nordica er en virksomhed som har  nordiske rødder. OBH Nordica brandet blev  nemlig skabt i 2002, da den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB. 

At fremtage eller selv udvikle innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica. som i dag har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tjekkiet. OBH Nordica har også et repræsentationskontor i Kina. OBH Nordica fremtager produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret, og hvor produktudvikling ofte sker i samarbejde med ledende, nordiske designere.

Rustic Evolution

Rustic Evolution er den sidste nye pande serie fra OBH. 
Panderne er fremstillet i letvægtsstøbejern, som er en nyhed. Du får den fantastiske stegeevne som der er ved støbejern, samtidig vejer panderne kun 50 % af normale støbejernspander.
Panderne er er udelukkende forbehandlet med rapsolie, dvs. ingen kemisk belægninger. De har varmebestandigt håndtage, og tåler meget høj varme, de er særdeles velegnet til flambering, og kan gå i ovn.
Rustic Evolution er velgenet til alle varmekilder også induktion