OBH NORDICA - ECO KITCHEN

Med Eco Kitchen panderne fra OBH Nordica får du en unik mulighed for at få nogle farver ind i køkkenet. De har nemlig gule pander, røde pander, blå pander og grønne pander og er man ikke til de smukke farver laver de også en sort pande. Serien har en keramisk belægning kaldet longlife som er en keramisk belægning som er super modstandsdygtig overfor varme som gør den super holdbar. Serien passer oven i købet til alle komfyrtyper. Panden er delvist lavet af aluminium hvilket betyder at man ikke gør vaske den af i opvaskemaskine. Dog har belægningen den fordel af det gør den nem at rengøre i hånden.
Producent/Leverandør
Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Altid gode tilbud på OBH ECO KITCHEN

Vi har altid massere af gode tilbud på OBH pander.
OBH Nordica er en virksomhed som har  nordiske rødder. OBH Nordica brandet blev  nemlig skabt i 2002, da den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB. 

At fremtage eller selv udvikle innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica. som i dag har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tjekkiet. OBH Nordica har også et repræsentationskontor i Kina. OBH Nordica fremtager produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret, og hvor produktudvikling ofte sker i samarbejde med ledende, nordiske designere.


ECO Kitchen

Eco Kitchen serien er fremstillet i rustfritstål og belagt med en keramisk belægning som er fremstillet i 100% naturmatrialer.
Serien er meget ridsefast og tåler høj varme.
Den keramiske belægning gør rengøringen let både udvendig og indvendig
Der medfølger silikonegreb med som er varmeisolerende.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion.