OBH NORDICA PANDER - ALTID GODE TILBUD

Hos GrydeGuru.dk kan du altid få et godt tilbud på OBH pander. Obh Nordica har nordiske rødder og er et samarbejde mellem Ole Bødtcher-Hansen A/S og den svenske virksomhed Joffe Marketing AB. OBH Nordica byder på en masse serier i pander f.eks. på Supreme steel serien som har en klassisk mat rustfrit stål look. eller Supremreme Ceramic Black edition hvis sorte pander passer bedre til dit køkken. Faktisk byder OBH nordica også på Eco Kitchen serien som er en farverig serie i både blå, rød sort og meget mere hvis du ønsker nogle farver i dit køkken.
Producent/Leverandør
Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Altid gode tilbud på OBH Pander

Vi har altid massere af gode tilbud på OBH pander.
OBH Nordica er en virksomhed som har  nordiske rødder. OBH Nordica brandet blev  nemlig skabt i 2002, da den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB. 

At fremtage eller selv udvikle innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica. som i dag har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tjekkiet. OBH Nordica har også et repræsentationskontor i Kina. OBH Nordica fremtager produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret, og hvor produktudvikling ofte sker i samarbejde med ledende, nordiske designere.

 Vælg den HELT rigtige pande fra OBH 

Det er vigtigt at vælge den rigtige pande til dit behov, der er forskel på om du skal stege - koge -  eller lave en sammenkogt ret.
Her er en kort beskrivelse på hver serie.

 

Supreme Steel

Serien er fremstillet  rustfrit stål med slip let belægning som gør at maden ikke brænder fast. 
Serien er perfekt til kogning og stegning.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion og kan tåle maskinopvask.

 

Supreme Ceramic Black Edition

Serien er fremstillet i rustfrit stål med keramisk belægning, som mindsker risikoen for fastbrændt mad og gør rengøringen let som en leg.
Et supert flot design 
Serien er perfekt til stegning.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion 

ECO Kitchen

Eco Kichen serien er fremstillet i rustfritstål og belagt med en keramisk belægning som er fremstillet i 100% naturmatrialer.
Serien er meget ridsefast og tåler høj varme.
Den keramiske belægning gør rengøringen let både udvendig og indvendig
Der medfølger silikonegreb med som er varmeisolerende.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion.

Rustic Evolution

Rustic Evolution er den sidste nye pande serie fra OBH. 
Panderne er fremstillet i letvægtsstøbejern, som er en nyhed. Du får den fantastiske stegeevne som der er ved støbejern, samtidig vejer panderne kun 50 % af normale støbejernspander.
Panderne er er udelukkende forbehandlet med rapsolie, dvs. ingen kemisk belægninger. De har varmebestandigt håndtage, og tåler meget høj varme, de er særdeles velegnet til flambering, og kan gå i ovn.
Rustic Evolution er velgenet til alle varmekilder også induktion