Morsø pander af støbejern

I 2015 lancerede Morsø en helt ny serie køkkentøj, der gør oplevelsen større både i køkkenet og på bordet. Både pander og køkkentøj er produceret i unikt sort støbejern, der for længst har vist sin overlegenhed inden for den ædlestegekunst. Støbejernpander er køkkengrej du vil have hele dit liv og som ikke kan slides op.Hos Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af støbejernspander fra Morsø, der er fremstillet i solidt dobbelt emaljeret støbejern og som kun bliver bedre og bedre med årene. Panderne kan benyttes på gas, induktion, eller keramiske kogeplader.De smukke støbejernpander er produceret i et tidløst og stilsikkert design samt i størrelser, der passer perfekt til den store familie eller en smagfuld gæstemiddag.Støbejernspander fra Morsø er perfekt til det moderne køkken.  
Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Mere end 60 år gammel og ung af sind

Tilbage til 1853 fremstiller det lille jernstøberi på Mors alt fra staldvinduer og gravkors til komfurer, potter og pander. Den ihærdige indehaver, N.A. Christensen, er en driftig herre, og mod slutningen af århundredet er Morsø Jernstøberi A/S kendt over hele landet, ikke mindst for sine kakkelovne og komfurer. Kirkerne, skolerne, statsbanerne, ministerierne – ja selv på Amalienborg varmer man sig på de populære ovne i empirestil.

Morsø er kommet med en ny køkkenserie i anledning af deres 100 års jubilæum som er opkaldt efter N.A. Christensen, og hedder N.A.C
serien er fremstillet i emaljeret støbejern og kaserolle, sauterpande og stegepande har et flot håndtag som er fremstillet i egetræ. I serien findes der gryder, kasseroller, cocotter og pander.

​Morsø Støbejern og induktion – det perfekte match
Det er ikke alle gryder og pander, der er velegnede til induktion. Induktion bruger nemlig magnetisk energi til at generere varme. Dette er kun muligt, hvis gryden eller panden er fremstillet med jernholdigt metal. Da støbejern er 100% magnetisk, er induktion og Morsø’s støbejerns grydeserie N.A.C det perfekte match!