Mauviel kobber pander

Gryde og pandeserien produceret i kobber fra Mauviel er en smuk serie som både er god til kogning og stegning. En pande fra kobber serien består af 90% kobber og 10% rustfrit stål. Panderne skinner flot i poleret kobber på ydersiden. Serien kan gå på de fleste varmekilder bortset fra induktion. Det skyldes at man skal bruge en magnetisk påsat bund hvilket ville gå på kompromis med gyderne og panderne hvilket Mauviel ikke har ønsket at gøre. Mauviel kobberserien har livstids garanti som betyder at du ikke skal bekymre dig om dine gryder nogensinde mere. Serien er lavet i Frankrig og byder på en jævn varmefordeling og en lyn hurtig opvarmning og en madlavnings kontrol som er overlegen set i forhold til mange andre serie. Den forbedrede kontrol skyldes kobbers lyn hurtige reaktion på varm og kulde.
Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Mauviel fransk kvalitet

Mauviel er fremstillet i Frankrig af Mauviel Villedieu-Les-Poeles, som er et familieforetagende som er grundlagt i 1830, og har med over 100 års erfaring fremstillet Mauviel køkkenværktøj som er kvalitet hele vejen igennnem og super flotte design.


Mauvile til de professionelle kokke

Mauvile er ikke kun til de professionelle kokke men også til dem der drømmer om at lave mad som de professionelle. Produkterne er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge, kort sagt Mauviel er ægte gastronomisk kogegrej


Mauviel Kobber

Mauviel kobber er fremstillet i 90% kobber og 10% rustfritstål som er presset sammen under 400 tons tryk hvilket er med til at give optimal varmefordeling.
Håndtagende er fremstillet i rustfritstål påsat med rustfrie stålnitter.
Kobber gryderne kan anvendes på alle varmekilder dog ikke induktion. Mellemlægsplade T/induktion kan tilkøbes