Cook Style

Den smukke Mauviel serie har kalder cook style har en 5 lags konstruktion og er stegepander med en høj ydeevne. Serien kan bruges på alle typer komfurer. Cook style serien leverer en jævn og ensartet varmefordeling på hele panden. Panderne fra Mauviel Cook style er designet til både professionel madlavning og madlavning i hjemmet. Alle delene til panderne er håndlavet i Frankrig af Mauviel og Mauvel har lavet køkkengrej siden 1830.
Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Mauviel fransk kvalitet

Mauviel er fremstillet i Frankrig af Mauviel Villedieu-Les-Poeles, som er et familieforetagende som er grundlagt i 1830, og har med over 100 års erfaring fremstillet Mauviel køkkenværktøj som er kvalitet hele vejen igennnem og super flotte design.


Mauvile til de professionelle kokke

Mauvile er ikke kun til de professionelle kokke men også til dem der drømmer om at lave mad som de professionelle. Produkterne er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge, kort sagt Mauviel er ægte gastronomisk kogegrej


Mauviel Cook Style

Mauviel Cook style er fremstillet i rustfritstål med pånittede håndtag ligeledes i rustfrisstål.5 -lags belægning med magnetisk kerne i hele grydens omfang som giver 50% bedre effekt på induktions komfur end et produkt med sandwich bund. Gryden har en hurtig og ensartet varmefordeling.
Serien kan tåle maskinopvask, og kan anvendes på alle varmekilder også induktion