Mauviel

Mauviel pander er en favorit blandt kendte og ukendte kokke, professionelle fagfolk og store madentusiaster. Det gælder både koge, stege og køkkengrej. Med det fanske mærke hjælper dem til at nå deres gastronomiske udfoldelser. Mauviel er af den bedste franske kvalitet og det smukke franske design. Mauviel er et familieforetagende og har være det i over 100 år, hvor de har fremstillet funktionsdygtigt køkkenværktøj i et tidsløst design. Hos Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af flotte kvalitets pander fra Mauviel, der er køkkenudstyr til dig, som vil have madlavning i absolut topklasse.

Til panderne fås også gryder så du kan få et fuldendt køkken i f.eks. kobber. Gryderne er enestående og solide og bringer en ydeevne udover det normale. På den måde er det en fornøjelse at lave mad. Morsø byder på flere forskellige pande og grydeserier. Hver gryde eller pandeserie er udformet i et elegant og moderne design, som du finder fremstillet i enten kobber, rustfrit stål eller anodisereret aluminium.

Sorter faldende

Tabel Liste

35 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

35 vare(r)

Mauviel fransk kvalitet

Mauviel er fremstillet i Frankrig af Mauviel Villedieu-Les-Poeles, som er et familieforetagende som er grundlagt i 1830, og har med over 100 års erfaring fremstillet Mauviel køkkenværktøj som er kvalitet hele vejen igennnem og super flotte design. Mauviel Cook style er fremstillet i rustfritstål med pånittede håndtag ligeledes i rustfrisstål.5 -lags belægning med magnetisk kerne i hele grydens omfang som giver 50% bedre effekt på induktions komfur end et produkt med sandwich bund. Gryden har en hurtig og ensartet varmefordeling. Serien kan tåle maskinopvask, og kan anvendes på alle varmekilder også induktion.

Mauvile til de professionelle kokke

Mauvile er ikke kun til de professionelle kokke men også til dem der drømmer om at lave mad som de professionelle. Produkterne er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge, kort sagt Mauviel er ægte gastronomisk kogegrej. Mauviel M`stone2 er fremstillet i anodisereret aluminium og har en keramisk non-stick belægning med stor holdbarhed og styrke."kolde" håndtag i rustfrisstål påsat med stålnitter. Serien kan tåle maskinopvask, og kan anvendes på alle varmekilder også induktion

Mauviel Kobber

Mauviel kobber er fremstillet i 90% kobber og 10% rustfritstål som er presset sammen under 400 tons tryk hvilket er med til at give optimal varmefordeling.
Håndtagende er fremstillet i rustfritstål påsat med rustfrie stålnitter.
Kobber gryderne kan anvendes på alle varmekilder dog ikke induktion. Mellemlægsplade T/induktion kan tilkøbes