Le Creuset

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 50

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 50

Side:
  1. 1
  2. 2

Altid mange gode tilbud på Le Creuset pander

Vi har altid mange godt tilbud på de fantastiske pander fra Le Creuset.
Le Creusets stegepande med træhåndtag er en fantastisk støbejernspande med et utal af anvendelsesmuligheder. Fordelen ved træhåndtaget er, at du kan arbejde med panden helt uden brug af  grydelapper. Støbejernspanden med træhåndtag fra Le Creuset fås i mange forskellige farver, så de matcher din Le Creuset-samling eller dit køkken. Le Creusets støbejernspande har en indvendig sort mat emalje, som gør den ideel til at stege og brune i. Den sorte emalje er specielt fremstillet til brug ved madlavning, som kræver høje overflade-temperaturer fx. stegning af bøf og grønsager. Le Creuset støbejerns panden med træhåndtag tåler dog ikke ovn, har du behov for at din Le Creuset pande skal kunne gå i ovn skal du vælge panden med støbejerns håndtag.
Støbejern fra Le Creuset holder på varmen længe efter, at stegepanden er taget væk fra varmekilden, så du kan spare på energien og lave miljøvenligt mad ved at slukke for varmen tidligere.

Le Creuset Fransk køkkenudstyr når det er bedst

Le Creuset er fransk køkkenudstyr, når det er allerbedst.  Det handler om eventyrlige madoplevelser. Det handler om gedigent fransk håndværk gennem mere end 80 år.Det handler om madglæde. Le Creusets køkkengrej bliver lavet med kærlighed. Hver enkel gryde, pande og form går gennem mere end 30 hænder for at producere det velkendte franske støbejernsgrej.
Le Creuset yder livstids garanti på alle støbejerns produkter. 

Le Creuset produceret siden år 1925 

I 1925 startede Le Creuset i Frankrig og den første Le Creuset støbejernsgryde så dagens lys. I dag sælges Le Creuset i hele verden og er ofte kokke- og restauranters foretrukne leverandør, idet produkternes høje kvalitet, jævne varmefordeling og eksklusive design, gør dem perfekte til daglig brug.