LE CREUSET PANDER – EVENTYRLIGE MADOPLEVELSER

Le Creuset er kendetegnet ved at være kompromisløst fransk køkkenudstyr, når det er allerbedst. Med kogegrej fra Le Creuset bliver det nemt for både professionelle og madentusiaster at skabe eventyrlige madoplevelser.

Hos Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af traditionelt fransk køkkenudstyr fra Le Creuset, der matcher den moderne livsstil og en personlig køkkenindretning med autentisk og hyggelig stemning. Med køkkenværktøj fra Le Creuset får du holdbare produkter, der lever op til tidens farverige trends og er udformet i eksklusive designs.

Når du vælger en pande fra Le Creuset, så får du en pande for livet. Le Creuset tilbyder højkvalitets pander med enestående ydeevne i forskellige størrelser og materialer såsom aluminium, støbejern og stål, der dækker ethvert behov i madlavningen.

 

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 67

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 67

Side:
  1. 1
  2. 2

Altid mange gode tilbud på Le Creuset pander

Vi har altid mange godt tilbud på de fantastiske pander fra Le Creuset.
Le Creusets stegepande med træhåndtag er en fantastisk støbejernspande med et utal af anvendelsesmuligheder. Fordelen ved træhåndtaget er, at du kan arbejde med panden helt uden brug af  grydelapper. Støbejernspanden med træhåndtag fra Le Creuset fås i mange forskellige farver, så de matcher din Le Creuset-samling eller dit køkken. Le Creusets støbejernspande har en indvendig sort mat emalje, som gør den ideel til at stege og brune i. Den sorte emalje er specielt fremstillet til brug ved madlavning, som kræver høje overflade-temperaturer fx. stegning af bøf og grønsager. Le Creuset støbejerns panden med træhåndtag tåler dog ikke ovn, har du behov for at din Le Creuset pande skal kunne gå i ovn skal du vælge panden med støbejerns håndtag.
Støbejern fra Le Creuset holder på varmen længe efter, at stegepanden er taget væk fra varmekilden, så du kan spare på energien og lave miljøvenligt mad ved at slukke for varmen tidligere.

Le Creuset Fransk køkkenudstyr når det er bedst

Le Creuset er fransk køkkenudstyr, når det er allerbedst.  Det handler om eventyrlige madoplevelser. Det handler om gedigent fransk håndværk gennem mere end 80 år.Det handler om madglæde. Le Creusets køkkengrej bliver lavet med kærlighed. Hver enkel gryde, pande og form går gennem mere end 30 hænder for at producere det velkendte franske støbejernsgrej.
Le Creuset yder livstids garanti på alle støbejerns produkter. 

Le Creuset produceret siden år 1925 

I 1925 startede Le Creuset i Frankrig og den første Le Creuset støbejernsgryde så dagens lys. I dag sælges Le Creuset i hele verden og er ofte kokke- og restauranters foretrukne leverandør, idet produkternes høje kvalitet, jævne varmefordeling og eksklusive design, gør dem perfekte til daglig brug.

Uanset, om du leder efter en solid grillplade i støbejern, der er perfekt til stegning af alt lige fra fisk, fjerkræ og grøntsager, en ideel pizzaplade til bagning af pizza med sprød bund eller en klassisk pande i støbejern med fantastisk stegeevne, så kan du finde det hos os.  

Pander fra Le Cruset er perfekte til både hverdag og fest, da de tåler høje temperaturer og kan fremtrylle den gode stegeskorpe og de appetitvækkende grillstriber, der bringer smagsoplevelser til gastronomiske højder.