HOLM

Claus Holm er uddannet kok og fik kort efter hans dannelse hurtigt travlt med et alsidigt liv som smags udvikler og kok. Efterfølgende har han fået en masse erfaringer med resturanlivet, som selvstændig og ansat i ind og udland. Og med Claus Holms meget erfaring har han nu lavet sin egen køkkenserie som du finder her hos GrydeGuru.dk. Du kender Claus Holm fra foredrag, som kok på Go´morgen Danmark og på TV2´s program G´appetit. Hans køkkenserie bygger altså på hans erfaring som kok og er derfor i super kvalitet og lavet af en vaske ægte kok.
Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

HOLM grillpande

Holm Grillpanden er 28x28cm og kvadratisk så man får den bedst mulige udnytelse af pladsen. Grillpanden er velegnet til stegning af kød og grøntsaager som kan få lækre grillriller. Panden tåler høje overflade temperaturer hvilket gør den velegnet til en bøf som hurtigt skal skabe en skorpe så saften forbliver i bøffen og ikke løber ud på paneden. Støbjern fastholder og fordeler varmen jævnt og effektivt. Derudover kan grillpanden gå på alle varmekilder inkl. induktion og ovn. 

 

Blinispande fra HOLM

Med Blinis panden fra HOLM kan du lave 4 blinis på en gang på hvilket som helst komfur. Panden er fremstillet i rå støbejern og har derfor en rå overflade. Det betyder at det er endnu mere vigtigt at løfe panden og ikke skuppe den da den kan ridse. Støbejernet sørger for at fordele varmen jævnt og effektivt så alle er færdige samtidig. Det er vigtigt at vaske støbejern i hånden fremfor i opvaskemaskine og det er vigtigt at panderne og gryderne i støbejern er helt tørre inden de kommer i opvaskemaskinen.