Grillpander i den bedste kvalitet

Holder du meget af at grille hele året rundt? Så vil du kunne få stor glæde af en grillpande. Hos Grydeguru.dk har vi grillpander i den bedste kvalitet, hvor både brugervenlighed og funktionalitet er helt i top. Her på siden har vi samlet flere funktionsdygtige grillpander til alle varmekilder, herunder også til induktion, med blandt andet slip-let belægning, ergonomiske greb og jævn varmefordeling.

Hvad enten grillpanden er rund eller firkantet, er der mange fordele ved en grillpande. Først og fremmest kan du grille året rundt, også om vinteren. Grillpandens kendetegnede riller, sørger desuden for at fedt og saft bliver ledt væk fra kødet, så du får den delikate grillsmag. Dertil er det muligt at grille stort set alle tænkelige råvarer, og samtidigt foregår rengøringen nemt og smertefrit.

Sorter faldende

Tabel Liste

37 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

37 vare(r)

GRILLPANDER I STØBEJERN

Du får det bedste resultat med en grillpande i støbejern, da den kan opnå en meget højere temperatur, som holder bedre på varmen. Hermed opnår du den helt perfekte stegeskorpe. Et godt tip er, at tilføje lidt smør, rosmarin og knuste hvidløg på panden til sidst, hvilket vil give din steak en helt fantastisk smag.

 

En grillpande i støbejern er især ideel, når du skal stege en god bøf. Grill panden giver bøffen et lækkert udtryk, da den tilfører flotte stegeriller, der bare gør bøffen lidt mere appetitlig at se på. En anden fordel er, at fedtstof og stegesaft bedre kan løbe fra bøffen, så du opnår en korrekt stegning, hvor du undgår at bøffen begynder at koge i saften. Du kan med fordel også bruge en grillpande til grøntsager. Det kan både give en lækker smag og et appetitligt udtryk til fx porrer, auberginer og squash. Der er stort set ingen grænser for, hvilke råvarer du kan grille, hvis du er i besiddelse af en robust grillpande.

 

LE CREUSET GRILLPANDE

Le Creuset byder på en kvadratisk grillpande i støbejern, som har en indvendig emalje i sort, der er specialfremstillet til de høje overfladetemperaturer, som en stegning af en saftig og lækker bøf kræver. Grill panden er kvadratisk, da det giver den største mulige stegeflade, og samtidig byder disse grillpander på et ergonomisk hjælpehåndtag, der gør det nemt at håndtere grillpanderne.

 

Den rillede overflade giver desuden indbydende grillriller på bøffer, store tigerrejer, grøntsager og fisk. Grillpanderne fås også i alle de smukke farver som Le Creuset er kendt for. På den måde kan din grillpande matche dit køkken og din stil. Grillpanderne kan også anvendes på alle varmekilder, og kan tilmed gå i både ovnen og opvaskemaskinen.

 

Pander fra Le Creuset er fremstillet af en anerkendt producent, der tager sit kvalitetsansvar alvorligt. Vælger du en Le Creuset grillpande, så får du nemlig livstidsgaranti. Det er en garantiordning, som Le Creuset yder på alle sine støbejernspander.

 

MORSØ GRILL STEGEPANDE

Alle Morsøs stegepander og køkkenprodukter bliver fremstillet af de bedste materialer. Deres grill pander er lavet i solidt dobbeltemaljeret støbejern. Støbejern er et materiale, som bliver bedre og bedre med årene, hvorimod andre grillpander skal udskiftes hvert 2-5 år.

 

Grill stegepanderne i støbejern fra Morsø har en unik varmefordeling, der trækker mere smag ud af dine råvarer og som giver dig et bedre resultat i køkkenet. Støbejernspander fra Morsø er unikke og byder på lidt madhistorie, hver gang du bruger din stegepande til grill.

 

GRILLPANDER I ALLE PRISKLASSER

Når du skal vælge en stegepande til grill, er det vigtigt at du tænker over, at den skal kunne bruges på din foretrukne varmekilde. Ligeledes gør du dig selv en stor tjeneste, hvis du vælger en rengøringsvenlig grillpande, så du hurtigt og nemt kan gøre den ren. Sidst men ikke mindst, så er det en god idé at vælge en grillpande med et komfortabelt og ergonomisk håndtag, der gør det langt sjovere at grille hverdagsmad.

 

På Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af pander i flere prisklasser og kvaliteter. Hvis du er i tvivl om, hvilken grillpande du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige grill pande til netop dine behov.