Funktion Pander

Køb funktion stegepander og få flotte, farverige pander i lige den farve du ønsker. Sort, grøn, grå, blå. Lad din køkken blomstre op med smukke farver både til de farverige sommerdage og de grå vinterdage. funktion stegepander er en kvalitets dygtig hverdagspande lavet i aluminium i den klassiske 28cm pande. Panden tåler oven i købet 300 grader så ønsker du en æggekage hurtigt lavet i ovnen så kan den også tåle det. panden byder på en keramisk belægning som tåler højre temperaturer men som skal bruge en smule fedtstof.

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Gode tilbud på Trend stegepander

Vi har massere af gode tilbud på stegepander fra Trend.
Trend er en prisbillig serie, og i serien findes der pandekage pande - sauter pande - og stegepander


Trend Stegepande i super flotte farver

Trend stegepande 28cm, er en fantastisk stegepande. Den er fremstillet i aluminium og forsynet med en 2-lags keramisk belægning der gør at panden kan tåle op til 300 grader. Pandens kraftige bund på 4,5 mm, giver en fantastisk varmefordeling. Panden kan anvendes på alle varmekilder også induktion.
Panden findes i følgende farver: Lime - sort - hvid - rød


Trend pandekage pander i flere farver

Trend pandekagepande 24cm, er fremstillet i stål og er belagt med 2 lag easy fry and clean belægning, som gør den nem at rengøre da maden ikke brænder fast.
Easy fry belægningen, gør at du kan stege med lidt eller intet fedtstof. Panden måler 24cm i diameter og findes i 4 farver.
Til alle varmekilder, dog ikke induktion