Royal+

Fiskars Royal+ stegepande er en stegepande som kan gå på alle varmekilder bortset fra induktion. Panderne tåler brug af silikone, træ eller plastredskaber. Dette gælder også gryderne Ønsker man en royal + pande til induktion findes denne pande også her på siden. Fiskars yder 5 års garanti på panderne dog ikke ved overophedning eller slitage på belægning. Det betyder at Fiskars stoler på deres pander og mener at kvaliteten er god nok til at yde ekstraordinær kvalitet. Panderne har en fantastisk slipevne. Panderne er lavet af højtryksalumunium som gør at panderne har en meget hurtig varmeoptagelse.Panden reducerer varmningstiden med 50% og energiforbruget med 30%. Panden har en teflon belægning som giver en fantastisk slip-let evne som forhindre fastbrænding ved normal anvendelse. Derudover tåler panerne varme op til 180 grader. 

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Raadvad Royal stål

Vi har altid massere af gode tilbud på pander fra Raadvad pander, og et stort udvalg har vi ikke lige det du står og mangler så skriv til os, og vi vi gøre hvad vi kan for at skaffe den model og størrelse du lige står og mangler. Raadvad er dansk køkken design, i top kvalitet. Raadvad har altid først og fremmest fokuseret på tre vigtige hjørnesten: funktionalitet,kvalitet og design. Det afspejles i alle deres produkter, uanset om det er en kniv, en gryde eller en peberkværn. Raadvad samarbejder med en række visionære og innovative danske formgivere om at skabe funktionelle produkter, der også i fremtiden lever op til Raadvads stolte traditioner.

Raadvad Royal Stål Pande

Raadvad Royal Stål pande er fremstillet i rustfritstål med en slip let belægning, som gør det nemt at stege med intet eller lidt fedtstof.
Holdbarheden er forlænget på Raadvad Royal Pandeserien grundet der er blandet keramisk belægning i denne nokstick belægning. Det giver en god slip-let evne, også uden fedtstof. Panden kan anvendes på alle varmekilder også induktion. Den kan gå i opvaskemaskine men det anbefales at man vasker den op i hånden, så holder slip let overfladen længere. Der skal anvendes redskaber af træ, plast eller silikone.
Raadvad yder 5 års garanti, dette gælder dog ikke slitage eller overophedning, husk altid at Non-stick Teflon® Platinum Plus belægning tåler ikke overophedning. Varm op til ønsket stegetemperatur og skru derpå ned til moderat varme. Synlige tegn på overophedning er en "afbrændt" belægning, der er mørkbrun/koksgrå i bunden. Dette giver forringet slipevne og forkortet levetid på belægningen.