Royal+ Induktion

Serien Royal´induktion er specielt udviklet til induktion. Fiskars yder hele 5 års garanti som fortæller at de selv mener at deres produkter er super holdbarer. På panderne fra serien Royal + induktion skal man bruge silikone, plast eller træ da metal og stål kan ridse i den unikke belægning. Med en kraftig bundtykkelse på hele 5,5mm sikres en god varmefordeling som resulterer fremragende stegeegenskaber. Royal + induktion har en Teflon belægning som yder en god slipevne som gør panderne gode til fedtfri stegning. Dog er en smule fedtstof altid godt ved sarte madvarer såsom æg og fisk.
Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Altid gode tilbud på Raadvad Rotissèr steel pander

Vi har altid massere af gode tilbud på pander fra Raadvad pander, og et stort udvalg har vi ikke lige det du står og mangler så skriv til os, og vi vi gøre hvad vi kan for at skaffe den model og størrelse du lige står og mangler. Raadvad er dansk køkken design, i top kvalitet. Raadvad har altid først og fremmest fokuseret på tre vigtige hjørnesten: funktionalitet,kvalitet og design. Det afspejles i alle deres produkter, uanset om det er en kniv, en gryde eller en peberkværn. Raadvad samarbejder med en række visionære og innovative danske formgivere om at skabe funktionelle produkter, der også i fremtiden lever op til Raadvads stolte traditioner.

Raadvad Rotissèr Steel

Raadvad Rotissér Steel,  vil nogele kalde  ”markedets bedste induktionsgryder”.
Raadvad Rotissér steel er en multifunktionel gryde og pandeserie for den kræsne hjemmekok. Patenteret induktionsbund for unikke brugsegenskaber fuldender 
denne fantastiske serie. Raadvad Rotissèr er fremstillet i Rustfrit stål, højglanspoleret på yderdsiden for lettere vedligeholdelse, den har en særlig kraftig sandwich bund, med unik induktions teknologi sikrer hurtig opvarmning og jævn varmefordeling. Den har en fantastisk støre slip let belægning, der gør det nemt at stege med lidt eller intet fedtstof, og som sørger for at maden ikke brander fast. Serien kan anvendes på alle varmekilder men er specialt velegnet til induktion.