Fiskars Pander

Vi mener, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det gør Fiskars også, og derfor fokuserer de på produkter, der gør det muligt at nyde livets mest smagfulde øjeblikke. Fiskars er garant for produkter, som både gør selve madlavning til en fornøjelse og ikke mindst serveringen direkte fra panden. Panderne er nemme at opbevare, nemme at bruge og ikke mindst nemme at rengøre. Nogle af Fiskars serier er beregnet til intensivt brug, mens andre er tiltænkt køkkenentusiasten. Så uanset, hvilke evner og præferencer du har, bør du kunne finde din nye pande hos Fiskars. I 1994 blev den danske, hæderkronede køkkenudstyrsproducent Raadvad indlemmet under Fiskars-koncernen, og fra 2015 er alle Raadvads produkter blevet solgt under navnet Fiskars.
Sorter faldende

Tabel Liste

20 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

20 vare(r)

Masser af gode tilbud på Fiskars pander

Vi har altid gode tilbud på pander fra Fiskars – og har vi ikke lige den, du står og mangler, så skriv til os, og vi vil gøre, hvad vi kan for at skaffe den model og størrelse, du står og mangler. Fiskars er design i topkvalitet, og den finske producent har da også altid fokuseret på tre følgende pejlemærker: Funktionalitet, kvalitet og design. Dette afspejles i alle deres produkter – uanset om vi taler om en kniv, en gryde eller en peberkværn. Fiskars samarbejder desuden med en række visionære og innovative danske formgivere om at skabe funktionelle produkter, der lever op til Fiskars stolte traditioner. Fiskars fører flere forskellige serier, og vi har her på siden et stort udvalg i nogle af favoritterne.

Fiskars Rotissér

Robust holdbarhed og elegante linjer mødes i Fiskars pandeserie Rotissér, og resultatet taler for sig selv. De fantastiske materialer byder på stegeegenskaber i særklasse, og produkterne er tilmed født med Energy Base, der er en særlig varmeabsorberende bund, som er optimeret mod keramiske kogezoner. Fordelen ved Energy Base er, at den reducerer opvarmningstiden med 50 % og energiforbruget med 30 %. Hele serien er fremstillet i tykt aluminium, der sikrer, at varmen fordeles jævnt og hurtigt. Herudover kommer alle pander i serien med en unik non-stick-belægning Hardtec Superior, der giver stegeegenskaber i verdensklasse.

Fiskars Royal

Holdbarheden er forlænget på Fiskars Royal-pandeserien, da der gennem ny innovation er blandet keramisk belægning i non-stick-belægningen. Det giver en god slip-let evne, også uden fedtstof. Den forstærkede belægning på alle Fiskars Royal-pander leverer en effektiv slip-let belægning med ekstra holdbarhed og hele 5 års garanti. Alle panderne i serien tåler ovn i op til 180 grader. Det anbefales, at alle stegepander vaskes op i hånden.

Fiskars Hard Face

Hard Face-panderne fra Fiskars er beregnet til krævende hverdagsbrug. Fiskars mest holdbare belægning, Hardtec Superior, er blevet anvendt til alle pander i serien, og men en ekstra tyk aluminiumsbund er man desuden sikret en jævn og effektiv varmefordeling. Det brede produktsortiment dækker alle behov inden for stegeopgaver.

Fiskars Norden

Støbejernet, der er anvendt til panderne i Norden-serien, har fået den innovative Thermium-behandling, der er en mineralbehandling, som gør panderne ekstra holdbare og nemme at rengøre. En særlig bonus ved Thermium-behandlingen er, at panderne ikke skal plejes med olie, som støbejern ellers normalt skal.

Der ydes 25-års garanti på hele Norden-serien.

Ved brug:

Steger du med fedtstof, skal panden opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter fedtstoffet tilsættes. Steger du uden fedtstof, bør panden opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter stegningen kan begynde. En god huskeregel er, at hvis din pande har slip-let belægning, må du max skrue dit komfur op på halvdelen +1 af, hvad det kan komme op på. Dvs. kan dit komfur skrues op på 6, skal du max skrue op på 4. Hvis man steger ved for høj varme, "brænder" man belægningen af, og så virker slip-let belægningen ikke mere.