Støbejernspander fra Eva Trio

Serien lavet af støbejern fra Eva Trio er en fantastisk serie med unikke muligheder. Støbejern har en fantastisk stegeevne og kan tåle skyhøje temperaturer hvilket giver dig muligheden for at få en unik stegeskorpe på din bøf eller andet kød. Støbejernet fordeler varmen jævnt og ensartet. Serien er et ekstraordinært holdbart kogegrej som kan gå i arv i generationer. En ekstraordinær ting ved denne serier er at støbejernet er ca. 10% lettere end andre støbejernpander.
Producent/Leverandør
Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Eva Trio

Vi kender Eva Trio og Eva Solo som et upåklageligt håndværk som er holdbart køkkengrej. Eva Trio har produceret en masse kendtepandeserie med tilhåørende gryder som vi ser i mange danske hjem. De har lavet som rustfrit stål, kobber, white line, dura line, støbejern, nordic kitchen, gravity og Køb Multi serien her!.

På den måde har de sikret sig en serie til ethvert behov. Serien er bygget op så du bør faktisk mixe alle disse serier ud fra det behov du har. Du kan mixe helt uden bekymring for alle gryder og pander går på alle komfurer, også induktion og alle låg er standard størrelser. 

 

Eva Solo har dog også en masse andet. De båder på flot bestik, serveringstilbehør, tallerkener, glas, fade og en masse andet. De har altså ( næsten) alt til køkkenet. Deres grej er en kmbination af funktionalitet og flot fuldendt design.