Eva trio pander i rustfrit stål

Rustfrit stål pander fra Eva Solo er blevet en rigtig klassiker. Det er den fordi den har fået et design som kan gå gennem generationer og og 40 år efter er den stadig moderne og klassisk. Panderne fra serien har tilhørende gryder så man kan få et fuldendt køkken. Serien er bedst sælgene fordi panderne er solide og med flot design. Serien er særdeles vellykket og er en sammensmeltning af form og funktion. Ovenikøbet tåler serien, gryder som pander, opvaskemaskine så den er nem at rengøre og så kan den gå på alle komfurtyper hvilket gør at serien passer til ethvert hjem. Panderne i serien kan fås med forskellige belægninger efter ønsker så derfor kan Eva Solo Rustfrit stål serien helt sikkert byde på noget nyt og lækkert til dit køkken.
Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Eva-Trio Rustfrit stål pander

Eva-Trio serien er fremstillet i rustfrit stål, der gør den let at holde pæn.
Håndtagene er også fremstillet i rustfrit stål, og forbliver kolde på komfuret.
Serien har fået påsat en kraftig sandwich bund, som giver en meget bedre varmefordelign.
I serien findes følgende produkter: kasserolle   1,8L Gryde 2,2L + 3,6L + 4,8L + 6,5L + 7,5L + 10L og 15L. Smørsmelter 0,4L.
Pander i følgende str. 20cm + 24cm + 28cm og 30cm.
Sautepande i 24cm og 28cm. 

Eva-Trio rustfrit stål pander altid mange gode tilbud

Eva-Trio serien er den første gryde serie der blev designet, og er i dag en klassiker.Designeren Ole Palsby havde tanke på, hvordan vi bruger vores køkken, da han udviklede Eva-Trio serien.  Det skulle være enkelt og nemt, kreativt og fleksibelt og fyldt med muligheder, men let at anvende.
Resultatet blev en serie gryder, der kan stables indeni hinanden, så de fylder minimalt. Med tre faste diameterstørrelser, så lågene kan bruges på flere produkter. Med håndtag i rustfrit stål, som forbliver kolde på komfuret og gør at gryderne kan sættes i ovnen.

Designeren Ole Palsby

Designeren Ole Palsby, har ved hvert produkt gennemtænkt funktionaliteten i produktierne, feks. de flade låg hvorpå du kan stable feks. en Eva-trio pande imens kartoflerne koger, og derpå holde maden på panden varm.
Eva-Trio serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker, og designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig.