Multi

Eva Solo har lavet en hel unikt serie kaldet Multi. Serien er med helstøbt bund som give unik varmedelingevne. Det vil sige at din pande først og fremmest bliver rigtig hurtig varm og at varmen fordeler sig op langs siderne. Dette gælder selvfølgelig også serien smukke gryder. Serien er lavet i mat rustfri stål. Mange gryder og pander har en påsat bund som betyder at varmen er fikseret meget omkring den ene på satte plade, men her er multi serien hel unik. Til enhver tid er serien at anbefale for den helstøbte bund betyder nemlig også at man ikke lige så ofte brænder sin bad af. Gryderne tåler maskineopvask og kan anvendes på alle komfurtyper. Serien ligner meget klassiskeren ' rustfri stål serien' og derfor har en et solidt klassisk look som også er moderne om 40 år. Serien er bygget på med rustfri stål på yder og inderside og i midten er en støbt aluminiums kerne som giver en perfekt varmefordeling.
Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Eva-Trio Multi altid mange gode tilbud på lager

Eva-Trio Multi er fremstillet i rustfrit stål med aluminium.
Eva-Trio Multi med 3-lags konstruktion på bund og sider af rustfrit stål inderst og yderst samt en kerne af aluminium,  der giver en særdeles god varmefordeling i bund og sider gør den velegnet til kogning og tilberedning af gryderetter.
Gryderne har rundede sider, så det er nemt at tage maden op, de har kraftige håndtag af rustfrit stål, der forbliver kolde og indvendigt litermål. Serien kan anvendes til alle varmekilder, også induktion.
I serien findes følgende produkter: kasserolle   1,8L Gryde 2,2L + 3,6L + 4,8L + 6,5L.
Pander i følgende 28cm Sautepande i 24cm og Wok 5L

Eva-Trio Multi

Eva-Trio serien er den første gryde serie der blev designet, og er i dag en klassiker.Designeren Ole Palsby havde tanke på, hvordan vi bruger vores køkken, da han udviklede Eva-Trio serien.  Det skulle være enkelt og nemt, kreativt og fleksibelt og fyldt med muligheder, men let at anvende.
Resultatet blev en serie gryder, der kan stables indeni hinanden, så de fylder minimalt. Med tre faste diameterstørrelser, så lågene kan bruges på flere produkter. Med håndtag i rustfrit stål, som forbliver kolde på komfuret.

Designeren Ole Palsby

Designeren Ole Palsby, har ved hvert produkt gennemtænkt funktionaliteten i produktierne, feks. de flade låg hvorpå du kan stable feks. en Eva-trio pande imens kartoflerne koger, og derpå holde maden på panden varm.
Eva-Trio serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker, og designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig.