Eva Trio Multi pander

Eva Trio har lavet en hel unik serie kaldet Multi. Serien er med helstøbt bund som give unik varmefordelingsevne. Det vil sige at din pande først og fremmest bliver rigtig hurtig varm og at varmen fordeler sig perfekt op langs siderne.Hvor mange pander har en påsat bund som betyder at varmen er fikseret meget omkring denne påsatte bundplade, har en Eva Trio Multi pande en helt unik påbygning med perfekt varmfordeling. Til enhver tid er serien at anbefale for den helstøbte bund betyder nemlig også at man ikke lige så ofte brænder sin bad af. Gryderne tåler maskineopvask og kan anvendes på alle komfurtyper. Serien ligner meget klassiskeren ' rustfri stål serien' og derfor har en et solidt klassisk look som også er moderne om 40 år.

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Eva Trio Multi pander med gode tilbud på lager

Eva Trio Multi pander er fremstillet i rustfrit stål med aluminiumsbund, og en en fantastisk flot mat yderside. Eva-Trio Multi pande med 3-lags konstruktion på bund og sider af rustfrit stål inderst og yderst samt en kerne af aluminium,  der giver en særdeles god varmefordeling fra stegefladen og op langs siderne, gør den velegnet til stegning af både kød, grønsager og simreretter.

En Eva Trio Multi pande kan anvendes til alle varmekilder, også induktion. Derfor er Multi Line pander anvendelige til alle de gængse komfurtyper der findes. Eva Trio Multi line er i dag en komplet serie af både pander og gryder, og bestemt en anbefalelsesværdig pande til den madelskende mand eller kvinde.

Eva Trio Multi stegepande

Eva-Trio Multi stegepande er en del af den første serie der blev designet, og er i dag en klassiker. Designeren Ole Palsby havde tanke på, hvordan vi bruger vores køkken, da han udviklede Eva-Trio Multi stegepander. Det skulle være enkelt og nemt, kreativt og fleksibelt og fyldt med muligheder, men let at anvende.
Resultatet blev en serie stegepander, der kan stables på hinanden, så de fylder minimalt. Med håndtag i rustfrit stål, som forbliver kolde på komfuret .

Designeren af Multi pande, Ole Palsby

Designeren Ole Palsby, har ved hvert produkt gennemtænkt funktionaliteten i produktierne, feks. de flade låg hvorpå du kan stable feks. en Eva Trio pande imens kartoflerne koger, og derpå holde maden på panden varm. Eva Trio serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker, og designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig.