Dura Line Pander

Med Dura line får du super anvendelige pander. Du kan købe pander i et utal af størrelser og med forskellige belægninger.Panderne har tilhørende gryder hvilket giver dig mulighed for et fuldendt køkken. Serien tåler ikke opvaskemaskine og vil blive grim hvis man putter sine produkter i opvaskemaskinen, gryderne virker stadig men vil få et grimt look. Serien har en unik slip-let belægning som forhindre maden i at brænde på og netop denne type belægning gør det muligt for dig at stege med meget lidt eller ingen fedtstof. Dura Line serien kan bruges på alle varmekilder.
Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Eva-Trio Dura Line altid mange gode tilbud på lager

Dura line serien er fremstillet i aluminium med en stærk slip let belægning, der gør at maden ikke brænder fast på panden
Aluminium giver en jævn varmefordeling, med god varmeleder. 
Belægningen er PFOA-fri, og utrolig slidstærk.
Håndtagene er lavet i rustfrit stål .
Dura line serien anbefales at man vasker dem op i hånden, da de godt kan blive grimme uden på hvis de kommer i opvaskemaskinen, serien kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen, men de bliver grimme.

I serien findes følgende produkter: kasserolle   1,8L Gryde 2,2L + 3,6L + 4,8L + 7,0L.
Pander i følgende str. 24cm + 28cm Sauterpande 24cm. og Wok 5L.


Eva-Trio Dura Line

Eva-Trio serien er den første gryde serie der blev designet, og er i dag en klassiker.Designeren Ole Palsby havde tanke på, hvordan vi bruger vores køkken, da han udviklede Eva-Trio serien.  Det skulle være enkelt og nemt, kreativt og fleksibelt og fyldt med muligheder, men let at anvende.
Resultatet blev en serie pander og gryder,der kan stables indeni hinanden, så de fylder minimalt. Med tre faste diameterstørrelser, så lågene kan bruges på flere produkter. Med håndtag i rustfrit stål, som forbliver kolde på komfuret.


Designeren Ole Palsby

Designeren Ole Palsby, har ved hvert produkt gennemtænkt funktionaliteten i produktierne, feks. de flade låg hvorpå du kan stable feks. en Eva-trio pande imens kartoflerne koger, og derpå holde maden på panden varm.
Eva-Trio serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker, og designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig.