Eva Trio Pander

Hos GrydeGuru.dk byder vi altid på et kæmpestort udvalg af Eva Trio-gryder, -pander, -tilbehør og -grydesæt. Priserne hos GrydeGuru.dk er selvfølgelig altid super skarpe. Eva Trio er professionelt kogegrej og professionel kvalitet til hjemmet. Gryderne er designet til at blive brugt år efter år. Eva Trio byder på gryder med et smukt ydre og med kvalitet som holder til hverdagsbrug. Designet af gryden er klassisk og smukt og et, man aldrig bliver træt af. Eva Trio-virksomheden startede i 1913 og slog for alvor igennem i 1952. De slog igennem med en brød- og pålægsmaskine, men er i dag kendt for især deres gryder og pander. Panderne er funktionalitet, kvalitet og smukt design i en og samme pande, og de sælges verden over i forskellige kollektioner.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 54

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 54

Side:
  1. 1
  2. 2

En god stegepande er vigtig, hvis du gerne vil opnå gode resultater med din madlavning. Hvad end det er til hverdag eller fest, så kræver perfekt stegning en god pande, og derfor er kvaliteten afgørende. Men der kan være stor forskel på stegepander, og leder du efter en Eva Trio-pande, så er der også rigtig mange muligheder. Fælles for alle stegepander fra Eva Trio er dog uden tvivl den høje kvalitet og det store fokus på et smukt design samt forskellige funktioner. Inden du bestiller en Eva Trio-stegepande hjem, bør du gøre dig nogle overvejelser omkring dine behov i køkkenet.

 

Vælg den rette Eva Trio-pande

Hos GrydeGuru.dk finder du altid en masse gode tilbud på Eva Trio-pander. Eva Trio er kogegrej af professionel kvalitet til hjemmet. Designet er enkelt og elegant, og er skabt til at blive brugt hver dag år efter år.

Vælg den rigtige pande til dit behov - der er nemlig forskel på, om du skal stege en god kraftig bøf, eller om du skal lave fisk. Ligeledes er er stor forskel på, om du vælger en stegepande med eller uden belægning. Når du vælger pander, er det måske ikke altid det smarteste, at de er samme farve og serie. Eva Trios serier har forskellige funktioner. Læs med her:

 

Eva Trio rustfrit stål: Har fået pålimet en sandwich bund, som giver en kraftig varmeledning, og er velegnet til stegning af fx bøffer. Panden har en slip let-belægning, der gør det muligt at stege med meget lidt eller intet fedtstof.

 

Eva Trio White Line: Er fremstillet i aluminium, som er en utrolig god varmeleder, den har en slip let-belægning, som gør den nem at rengøre og som sørger for, at maden ikke brænder fast. Du kan stege med meget lidt eller intet fedtstof. Er velegnet til fx fisk.

 

Eva Trio Dura Line: Er fremstillet af aluminium med en stærk slip let-belægning og med håndtag i rustfrit stål. Dette er en let pande, som gør det nemt at ryste maden rundt på panden. Aluminium er en fantastisk varmeleder. Panden er velegnet til fx biksemad og ej at forglemme de skønne pandekager.

 

Eva Trio Multi: Er fremstillet med 3-lags konstruktion på bund og sider af rustfrit stål inderst og yderst samt en kerne af aluminium, der giver en særdeles god varmefordeling i bund og sider. Panden er uden belægning og kræver fedtstof, men det er også en fantastisk pande til fx at stege frikadeller på, så de får den gode sprøde kant. Panden kan gå i ovnen, så du kan stege videre inde i ovnen, eller bare holde maden varm derinde.

 

Eva Solo Gravity: Gravity er den sidste nye serie fra Eva Solo. Gravity-stegepanden fra Eva Solo gør det let at stege stort set hvad som helst. Panden fordeler nemlig varmen optimalt og har desuden slip let-belægning, så man kan nøjes med mindre fedtstof, fordi maden slipper let. Samtidig forbliver grebet koldt. Denne serie kan anvendes på alle varmekilder inklusive induktion.

 

Eva Trio-stegepande og Eva Trio-sauterpande

Måske er du lidt i tvivl om, hvad forskellen på en almindelig stegepande og en sauterpande er? Rent fysisk er en sauterpande en pande med høje kanter/sider, og ofte kan der tilkøbes låg til denne type pande. Det, der gør, at en sauterpande er guld værd er, at du nemmere kan ryste panden uden, at maden vælter ud over det hele. En Eva Trio-sauterpande er samtidig en rigtig god pande at tilsætte fond eller andre væsker i, og her kan du stege maden ved høj varme og omrystning. Selve ordet ”sauter” er fransk og betyder ”at hoppe”.

Hos GrydeGuru.dk er det nemt og hurtigt at bestille din nye stegepande hjem. Vi tilbyder levering i løbet af kun 1-2 hverdage, og du kan derfor glæde dig til snart at kaste dig over nye madlavningsprojekter med din nye pande. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, så hold dig ikke tilbage. Skulle du være i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.