Eva trio

Hos GrydeGuru.dk byder vi altid på et kæmpestort udvalg af Eva Trio gryder, pander, tilbehør og grydesæt. Priserne hos GrydeGuru.dk er selvfølgelig altid super skarpe. Eva Trio er professionelt kogegrej og professionel kvalitet til hjemmet. Gryderne er designet til at blive brugt år efter år. Eva Trio byder på gryder med et smukt ydre og med kvalitet som holder til hverdagsbrug. Designet af gryden er klassisk og smukt og et man aldrig bliver træt af. Eva Trio virksomheden startede i 1913 og slog for alvor igennem i 1952. De slog igennem med en brød og pålægsmaskine men er i dag kendt for gryder og pander. Panderne er funktionalitet, kvalitet og smukt design i en og samme pande og de sælges verden over i forskellige kollektioner.
Sorter faldende

Tabel Liste

47 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

47 vare(r)

Altid gode tilbud på Eva-Trio Pander

Hos Grydeguru.dk finder du altid en masse gode tilbud på Eva-Trio pander.
Eva Trio er kogegrej  er professionel kvalitet til hjemmet. Designet er enkelt og elegant, og er skabt til at blive brugt, hver dag år efter år. 
Dansk design i hundrede år
Virksomhedens historie går helt tilbage til 1913, og Eva-mærket slog for alvor igennem i 1952 med en brød- og pålægsmaskine. Den første af mange designklassiker.
I dag er produkterne fordelt på forskellige kollektioner, som forhandles over hele verden. Men udgangspunktet er stadig det samme, funktionalitet og kvalitet.

Vælg den HELT rigtige Eva-Trio pande til dit behov

Vælg den rigtige pande til dit behov, der er nemlig forskel på om du skal stege en god kraftig bøf eller om du skal lave fisk.
Når du vælger pander, er det måske ikke altid det smarteste at de er samme farve og serie. Eva-Trio`s serier har forskellige funktioner.

Eva-Trio rustfrit stål: Har fået pålimet en sandwich bund, som giver en kraftig varmeledning, og er velegnet til stegning af feks. bøffer. Panden har en slip let belægning, der gør det muligt at stege med meget lidt eller intet fedtstof.
Eva-Trio White Line: Er fremstillet i aluminium som er en utrolig god varmeleder, den har en sliplet belægning som gør den nem at rengøre og sørger for at maden ikke brænder fast. Du kan stege med meget lidt eller intet fedtstof. Er velegnet til feks. fisk.
Eva-Trio Dura Line: Er fremstillet af aluminium med en stærk sliplet belægning, håndtag i rustfrit stål. Dette er en let pande som gør det nemt at ryste maden rundt på panden. Aluminium har en fantastisk varmeleder. Panden er velegnet til feks. biksemad og ikke at forglemme de skønne pandelager.
Eva-Trio Multi: Er fremstillet med 3-lags konstruktion på bund og sider af rustfrit stål inderst og yderst samt en kerne af aluminium,  der giver en særdeles god varmefordeling i bund og sider. Panden er uden belægning og kræver fedtstof, men det er også en fantastisk pande til feks. at stege frikadeller på så de får den gode sprøde kant. Panden kan gå i ovn så du kan stege videre inde i ovnen, eller bare holde maden varm.
Eva-Solo Gravity: Gravity er den sidste nye serie fra Eva-Solo. Gravity stegepanden fra Eva Solo gør det let at stege. Panden fordeler nemlig varmen optimalt og har desuden Slip-Let® belægning, så man behøver mindre fedtstof, fordi maden slipper let. Samtidig forbliver grebet koldt. Kan anvendes på alle varmekilder, inkl. induktion.