BRADEPANDER TIL VELSMAGENDE RETTER

Bradepanden er et utroligt alsidigt køkkenredskab, og derfor er den også at finde i de fleste køkkener. Bradepander er nemlig både rummelige, veldesignede og håndterbare – hvad enten du skal tilberede en sprød andesteg juleaften, dampe en frisk fisk med grøntsager eller bage en kage til familiefødselsdagen.

Du kan bruge bradepander i både ovn og mikrobølgeovn, men nogle bradepander kan du også anvende på komfuret til eksempelvis at brune kødet af inden du steger det færdigt i ovnen. Med en bradepande vil maden også smage af mere fordi du bevarer alle de værdifulde vitaminer og mineraler.

Hos Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af pander i flere størrelser til alle kokkekunster. Vi tilbyder gode bradepander i flotte designs fra alle de populære mærker såsom Tefal, Eva Trio, WMF, Le Creuset og Mauviel, der kan anvendes på samtlige varmekilder.

Find din favorit bradepande her på siden, og bliv inspireret til at prøve nye velsmagende retter.

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

GASTRONOMI MED FUNKTIONELLE BRADEPANDER

Med en solid bradepande bliver madlavningen let som en leg. Uanset, om du vil tilberede en bradepande-pizza, stege en mør højrebssteg eller bage en lækker kage, så er en bradepande et rigtigt godt valg.

 

De farverige Eco Kitchen bradepander i aluminium fra OBH Nordica, er ideelle til både mad og kager. Med slip-let effekt, keramiskbelægning og egenskaben til at kunne tåle metalredskaber og meget høj varme, så er denne bradepande et perfekt køkkenredskab til hele familien.

 

Selvom at Scanpans bradepander er belagt med slip-let belægning, så tåler de metalredskaber og kan både bruges på komfuret samt i ovnen. Scanpan Classic serien er den oprindelige serie i flot og enkelt design med lang holdbarhed. Til lørdagskyllingen finder du også bradepander med rist, som sørger for at den varme luft cirkulerer hele vejen rundt, så fjerkræet bliver sprødt og lækkert.

 

En bradepande i topklasse finder du hos Mauviel, der er fransk kvalitet, når det er bedst. Her finder du bradepander, der er fremstillet i anodiseret aluminium og som har en keramisk non-stick belægning, der bevirker at maden ikke brander fast.

 

Alle panderne i Le Creuset Toughened serien er et absolut must-have i ethvert køkken. Med panderne kan du tilberede de fleste typer af retter, men de er især velegnet til æg, grøntsager, fisk og kød, som ikke tåler de høje temperaturer. Serien er lavet af presset aluminium, som er en ideel varmeleder, hvorfor de er perfekte til tilberedning af hurtige retter. Alle pander i serien har ligeledes en bund af rustfrit stål, som gør produkterne velegnede til blandt andet induktion.

 

STEGESO - BEVARER DEN GODE SAFT OG KRAFT

Ønsker du et solidt køkkenredskab til langtidsstegning af din oksehaleragout, så er en original stegeso fra Römertopf i ler et formidabelt godt valg. En klassisk stegeso er særligt velegnet til stegning af kød, da den bibeholder den gode saft og kraft. Dertil kan du ubesværet servere retten direkte fra stegesoen, da den flotte ler tager sig rigtig godt ud på middagsbordet.

 

Hos Grydeguru.dk kan du endda få den originale Römertopf kogebog, der vil garantere at du får det optimale ud af din Römertopf stegeso. I opskriftsbogen får du masser af gode opskrifter på naturlig og sund madlavning til hverdag og til fest.