BRADEPANDER TIL VELSMAGENDE RETTER

Bradepanden er et utroligt alsidigt køkkenredskab, og derfor er den også at finde i de fleste køkkener. Bradepander er nemlig både rummelige, veldesignede og håndterbare – hvad end du skal tilberede en sprød andesteg juleaften, dampe en frisk fisk med grøntsager eller bage en kage til familiefødselsdagen. Du kan bruge bradepander i både ovn og mikrobølgeovn, men nogle bradepander kan du også anvende på komfuret til fx at brune kødet af, inden du steger det færdigt i ovnen. Med en bradepande vil maden også smage af mere, fordi du bevarer alle de værdifulde vitaminer og mineraler.

Hos GrydeGuru.dk finder du et bredt udvalg af pander i flere størrelser til alle kokkekunster. Vi tilbyder gode bradepander i flotte designs fra alle de populære mærker såsom Tefal, Eva Trio, WMF, Le Creuset og Mauviel, der kan anvendes på samtlige varmekilder. Find din favorit bradepande her på siden, og bliv inspireret til at prøve nye velsmagende retter.

Sorter faldende

Tabel Liste

36 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

36 vare(r)

Gastronomi med funktionelle bradepander

Med en solid bradepande bliver madlavningen let som en leg. Uanset om du vil tilberede en bradepande-pizza, stege en mør højrebssteg eller bage en lækker kage, så er en bradepande et rigtigt godt valg.

De farverige Eco Kitchen-bradepander i aluminium fra OBH Nordica, er ideelle til både mad og kager. Med slip let-effekt, keramiskbelægning og egenskaben til at kunne tåle metalredskaber og meget høj varme, så er denne bradepande et perfekt køkkenredskab til hele familien.

Selvom Scanpans bradepander er belagt med slip let-belægning, så tåler de metalredskaber og kan både bruges på komfuret samt i ovnen. Scanpan Classic-serien er den oprindelige serie i flot og enkelt design med lang holdbarhed. Til lørdagskyllingen finder du også bradepander med rist, som sørger for at den varme luft cirkulerer hele vejen rundt, så fjerkræet bliver sprødt og lækkert.

En bradepande i topklasse finder du hos Mauviel, der er fransk kvalitet, når det er bedst. Her finder du bradepander, der er fremstillet i anodiseret aluminium og som har en keramisk non stick-belægning, der bevirker, at maden ikke brænder fast. Alle panderne i Le Creuset Toughened-serien er et absolut must have i ethvert køkken. Med panderne kan du tilberede de fleste typer af retter, men de er især velegnet til æg, grønsager, fisk og kød, som ikke tåler de høje temperaturer. Serien er lavet af presset aluminium, som er en ideel varmeleder, hvorfor de er perfekte til tilberedning af hurtige retter. Alle pander i serien har ligeledes en bund af rustfrit stål, som gør produkterne velegnede til blandt andet induktion.

 

Stegeso - bevarer den goe saft og kraft

Ønsker du et solidt køkkenredskab til langtidsstegning af din oksehaleragout, så er en original stegeso fra Römertopf i ler et formidabelt godt valg. En klassisk stegeso er særligt velegnet til stegning af kød, da den bibeholder den gode saft og kraft. Dertil kan du ubesværet servere retten direkte fra stegesoen, da den flotte ler tager sig rigtig godt ud på middagsbordet. Hos GrydeGuru.dk kan du endda få den originale Römertopf kogebog, der vil garantere at du får det optimale ud af din Römertopf stegeso. I opskriftsbogen får du masser af gode opskrifter på naturlig og sund madlavning til hverdag og til fest.

 

Vælg en bradepande med rist

Her på siden finder du et flot udvalg af bradepander med rist. Fordelen ved at bruge en rist er, at det gør det nemmere for dig at stege et godt stykke kød. Det er desuden ideelt, hvis du skal stege noget i ovnen, hvor det er nødvendigt med et form for vandbad under til at skabe damp. Således kan du få et perfekt resultat, når du skal servere en lækker middag til venner eller familie. Når ikke det er en steg, du har i ovnen, men en svampet kage, så fjerne du naturligvis bare risten, og det smarte ved en bradepande er, at du kan servere kagen direkte i fadet. Så bliver det ikke meget nemmere.

 

Køb din nye bradepande hos os

Er det på tide at skifte din bradepande ud med en ny, så kan du gøre det lige her. Vi tilbyder bradepander fra nogle af markedets mest anerkendte brands, og herfra kan du være sikker på at få fat i nogle bradepander af høj kvalitet. Husk, at vi sørger for at levere dine varer til dig i løbet af kun 1-2 hverdage, så du snarest kan komme i gang med at eksperimentere i køkkenet. Hvis du er lidt i tvivl om størrelsen på din nye bradepande, så bare tag det roligt. Skulle det ske, at den størrelse du køber hjem, er lidt for lille eller lidt for stor, så har du hele 100 dage til at ombytte efterfølgende. Nemt og bekvemt. Vi håber, at du finder det, du skal bruge, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os.