Æbleskivepander

Æbleskiver er dansk tradition og bliver mest spist i julen. Grunden den korte periode jule dækker over er det ekstra vigtigt med ekstra gode og ekstra mange æbleskiver i denne periode, og hvorfor så ikke lave dem selv? Hos GrydeGuru.dk byder vi på æbleskivepander og æbleskivebagere alt efter hvordan du ønsker at lave dine æbleskiver. Du kan få en støbejernæbleskivepande fra Le Creuset med smukt træhåndtag og du kan få en æbleskivebager fra OBH Nordica. Det sikrer dig et stort udvalg af æbleskive pander eller bagere i et væld af designs og priser.
Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Le Creuset æbleskivepande

Le Creuset har en smukt og unik æbleskivepande udformet i støbjern og med en træhåndtag flottere end de fleste. Med en æbleskivepande fra Le Creuset har du din æbleskivepande for livet, både fordi det er en super kvalitet men også fordi der er livstidsgaranti på panden. Støbjern betyder ekstra høje temeraturer som betyder at du kan få dig en super lækker og sprød skorpe på dine æbleskiver. Panden kan gå på alle varmekilder men tåler ikke opvaskemaskine grundet håndtaget. 

Æbleskivepanden kan bruges til kødboller eller frikadeller eller kan bruges som servering af en alternati tapasanretning. 

 

OBH æbleskivebager

OBH Nordicas æbleskivebager kan lave hele 7 lækre æbleskiver på en gang. Æbleskivebageren består af en støbt plade så man får en jævn tilberedning. Den bruger 800W og har en kontrollampe så du kan følge med i tilberedningen af dine æbleskiver. Æbleskivebageren har en non-stick belægning som betyder at dine æbleskiver ikke sætter sig fast og nemt slipper bageren når de er færdige.