KVALITETS PANDER TIL ENHVER SMAG

Hos GrydeGuru.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetspander i alle prisklasser. Panden er et uundværligt køkkenredskab, som de fleste bruger i den daglige madlavning og til at skabe ægte madkunst. Derfor er det af stor betydning, om panderne har en god holdbarhed og er udført i et flot kvalitetsdesign, der er en fornøjelse både at kigge på og lave mad på. Vi har pander i højeste kvalitet til alle varmekilder både med og uden praktisk belægning, som gør, at maden ikke brænder fast. Med pander fra GrydeGuru.dk vil du kunne tilberede nem, appetitlig hverdagsmad og gastronomiske retter til perfektion.

Om du skal bruge en grillpande med riller til stegning af kalvefileterne, en pande til perfekt sautering af grønsager eller en æbleskivepande i støbejern til den søde juletid med familien, så finder du det her. Bliv klar til alle dine velsmagende madoplevelser med kvalitetspander fra GrydeGuru.dk.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 465

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 465

Altid et godt tilbud på pander

Vi har altid et godt tilbud på pander fra alle de kendte mærker. Er der en pande fra en bestemt leverandør vi ikke lige har, så skriv eller ring til os, så vil vi gøre, hvad vi kan for at få fat i lige den pande, som du står og mangler. Holder du godt øje her på siden, så kan du være heldig at ramme et tilbud, hvor der er rigtig mange penge at spare – og dette gælder også på alle de helt store brands.


Vi har pander fra følgende leverandører:


Pander til induktion

Hos GrydeGuru.dk finder du et stort udvalg af pander til induktion. Det er vigtigt, at du vælger pander til induktion, såfremt du altså har en induktionskogeplade, da det ikke er alle pander, der kan bruges til en denne type kogeplade. Materialer som altid kan bruges på en induktionskogeplade er fx jern, emaljeret jern (hvis der er en kerne af jern i bunden), samt visse pander i rustfrit stål.


Steg til ved middelvarme

Ved gryder og pander med non stick-belægning anbefaler vi, at man ikke steger ved for høje temperaturer. Overophedning kan nemlig resultere i, at belægningen forringes eller helt bliver opløst af den høje varme. Derfor bør man ikke skrue højere op end 2/3, når man steger på en gryde eller pande med belægning.


Fordele og ulemper ved non stick

Der findes naturligvis både fordele og ulemper ved at stege med pander, der har non stick-belægning. Fordelene er uden tvivl, at det er sværere at brænde maden på, og dermed er det også nemmere at rengøre panden efter brug. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle slags pander med non-stick, der kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Af ulemper kan nævnes, at pander med non stick-belægning ikke holder for evigt. Med tiden vil belægningen nemlig blive slidt, især hvis du kommer til at bruge metalredskaber på panden. Sørg derfor for kun at bruge redskaber af plastik eller træ.


Der er ingen tvivl om, at uanset hvilken pande du beslutter dig for at bestille hjem her fra siden, så får du fat i et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige. Vi forhandler kun pander fra fantastisk gode brands, der helt sikkert vil leve op til dine forventninger til både kvalitet og design. Hos GrydeGuru.dk forsøger vi desuden altid at levere dine varer i løbet af kun 1-2 hverdage. Handler du for mere end 449 kr., får du fragten med helt gratis. Det bliver altså ikke meget nemmere at erhverve sig en ny pande til køkkenet.