KVALITETS PANDER TIL ENHVER SMAG

Hos Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af kvalitets pander i alle prisklasser. Panden er et uundværligt køkkenredskab, som de fleste bruger i den daglige madlavning og til ægte madkunst. Derfor er det af stor betydning, om panderne har en god holdbarhed og udført i et flot design, der er en fornøjelse at kigge på.

Vi har pander i højeste kvalitet til alle varmekilder med praktisk belægning, som gør at maden ikke brænder fast. Med pander fra Grydeguru.dk vil du kunne tilberede nem, appetitlig hverdagsmad og gastronomiske retter til perfektion.

Om du skal bruge en grillpande med riller til stegning af kalvefileterne, en pande til perfekt sautering af grønsager eller en æbleskivepande i støbejern til den søde juletid med familien, så finder du det her.

Bliv klar til alle dine velsmagende madoplevelser med kvalitets pander fra Grydeguru.dk.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 323

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 323

ALTID ET GODT TILBUD PÅ PANDER

Vi har altid et godt tilbud på pander fra alle de kendte mærker. Er der en pande fra en bestemt leverandør vi ikke lige har, så skriv eller ring til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at få fat i lige den pande, som du står og mangler.

 

VI HAR PANDER FRA FØLGENDE LEVERANDØRER:

Conzept: Conzept panderne er vores prisbillige serie og fremstilles i Kina, hvilket også kan være grund til at vi kan have udsolgt af dem i en længere periode, da vi ikke kan få dem leveret dag til dag. Se vores pander fra Conzept her
Eva-Trio: Vi har alle serierne fra Eva-Trio, og du kan altid få masser af gode tilbud. Se vores vores pander fra Eva-trio her 
Le Creuset: Høj kvalitet og en pande for livet. Se vores udvalg i pander fra Le Creuset her
Mauviel: Her er der tale om topkvalitet, kort sagt ægte gastronomisk kogegrej. Se vores udvalg i pander fra Mauviel her
OBH: Har flere forskellige pande serier bl.a. i letvægtsstøbejern. Se vores udvalt i pander fra OBH her
Raadvad: Dansk kvalitet er kendetegnet for en pande fra Raadvad. Se vores udvalg i pander fra Raadvad her
Scanpan: Alle Scanpans’ produkter bliver fremstillet i Danmark, og er i høj kvalitet. Se vores pander fra Scanpan her
Schou: En flot og prisbillig serie. Se vores udvalg i Schou pander her
Tefal/Jamie Oliver: Vi har et stort udvalg i de forskellige kvalitets serier fra Tefal og Jamie Oliver. Se vores udvalg i Tafal/Jamie Oliver her
Trend: Prisbillig pandeserie i flot design. Se vores udvalg i Trend pander her
WMF: Høj kvalitets serie fra Tyskland. Panderne har bl.a. vundet bedst i test i tænk. Se vores udvalg i pander fra WMF her

 

PANDER TIL INDUKTION

Hos GrydeGuru.dk finder du et stort udvalg af pander til induktion. Det er vigtigt, at du vælger pander til induktion, da det ikke er alle pander, der kan bruges til en induktion kogeplade. Materialer som kan bruges på en induktion kogeplade er f.eks. jern, emaljeret jern (hvis der er en kerne af jern i bunden), samt visse pander i rustfrit stål.

 

STEG TIL VED MIDDELVARME

Ved gryder og pander med non stick-belægning anbefaler vi, at man ikke steger ved for høje temperaturer. Overophedning kan nemlig resultere i, at belægningen forringes eller helt forsvinder. Derfor bør man ikke skrue højere op end 2/3, når man steger på en gryde eller pande med belægning.