+45 53534477

Menu

Search

ZWILLING

Med Zwilling er du garanteret knive og andet køkkenudstyr i den bedste kvalitet. Dette både hvis du er privat eller hvis du arbejder i et køkken professionelt. Tyske Zwilling blev registreret som varemærke helt tilbage i 1731, og det karakteristiske logo er siden blevet et symbol, kendt over hele verden, og en garanti for kvalitet, brugbarhed og et bredt sortiment inden for køkkengrej.

Rigtig mange kender Zwilling logoet med den røde baggrund, og opfatter det som et udtryk for en sofistikeret livsstil og innovative produkter, der er tilpasset kundernes behov.

Nedenfor finder du vores store udvalg af køkkenudstyr fra Zwilling. Er du på udkig efter specifikke typer af deres produkter, så kan du kigge nærmere på vores kategorier med Zwilling knive eller Zwilling salt & pebesæt. Har du spørgsmål til produkterne, så er du altid velkommen til at kontakte os.

47 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

47 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Køkken- og kokkeknive og andet køkkenudstyr af høj kvalitet fra Zwilling

Fælles for alle køkken- og kokkeknive fra Zwilling er deres harmoniske og ergonomiske greb og et flot design. Dette har gjort Zwilling særlig populær og eftertragtet hos de brand-bevidste forbrugere, der værdsætter design og kvalitet. Mest kendt er Zwilling for deres køkkenknive. Her på GrydeGuru fører vi et bredt udvalg af de forskellige Zwilling knive. Du kan næsten ikke undgå at lade dig inspirere. Både til det professionelle køkken, men også til dig, der bare elsker at lave mad kan du finde knive i unikt design med imponerende ydeevne.

Blandt udvalget kan nævnes den populære Five Star serie, der omfatter køkkenknive til alle formål. Men Zwilling laver ikke kun køkken- og kokkeknive. Zwilling er også kendt for deres grydesæt, pander og andet køkkenudstyr i samme høje kvalitet.

GrydeGuru fører blandt andet den anerkendte Ballarini Bologna serie af stegepander i super høj kvalitet, som passer til mange behov. Desuden har vi de lækre Zwilling Jessica bestiksæt både som enkeltdele og i sæt samt andre spændende Zwilling produkter som en Zwilling knivblok, en knivmagnet i alumenium, flere salt og peber kværnesæt, et elegant sommeliersæt med fire dele og en flot Zwilling TWIN kedel med fløjte. Generelt har vi et super bredt sortiment af Zwilling produkter, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde det, som du søger.