ZONE

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 157

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 157

Zone – flot design til dit badeværelse

Zone fører et stort udvalg af interiør – herunder produkter til badeværelset. Dette tæller blandt andet håndklæder, sæbepumper, toiletbørster, tandbørsteholdere, pedalspande og flere andre ting. Det hele er i super lækkert design.

Blandt andet kan du finde et Zone Confetti badeforhæng, der er lavet i 100 procent polyester i mange forskellige farver.

De lækre håndklæder fra Zone kan du få i hvid, grå og sort og både i størrelserne 50x100 cm og 70x140 cm. Håndklæderne er lavet af 100 procent bomuldsfrotté. Super lækre håndklæder, der pynter i langt de fleste badeværelser, og som er lækre at bruge.

Confetti pedalspanden kan fås i sort, grå og hvid. Disse rummer tre lister og en inderspand, hvor der er integrerede håndtag, der skjuler og holder posen på plads. Pedalspanden har ligeledes et flot look look udvendigt.

Zone Confetti sæbepumpen kan fås i forskellige former. Den firkantede sæbepumpe er elegant, men også de runde, i både smalt design og i mere bredt design, passer perfekt til rigtig mange steder. Til at matche pumperne kan du få tandbørsteholdere i samme farver - grå, hvid og sort. Også disse er smukt designet. Som prikken over i’et i dit badeværelse kan du også få en Confette toiletbørste i de samme elegante farver. Også her får du et flot touch look udvendigt. Produkter fra Zone bidrager til mere elegance i dit hjem.