+45 53534477

Menu

Search

WMF

WMF er for dig, der mener madlavning er en livsstil. Produkterne fra WMF er af høj kvalitet og hos Grydeguru.dk finde du alt fra trykkoger, grillpander, stegepander og gryder til tilbehør af forskellige slags; mandolinjern, bestiksæt, steakknive og kogebøger. Mange af delene fås i flere forskellige størrelser og til konkurrencedygtige priser, så der er ingen undskyldning for ikke at kaste sig over madlavningens kunst.

Produkterne fra WMF har alt hvad du forventer af gode køkkenredskaber.

Grydelågene er lavet af varmebestandigt kvalitetsglas og 'TransTherm Universal' sørger for at fordele varmen jævnt. Materialet er Cromargan 18/10 rustfrit stål, der er robust og let at rengøre.

Stegepanderne er lavet af rustfrit stål eller aluminium og fås både med og uden non-stick belægning. Panderne fra Comfort Ceradur-serien har vundet "bedst i test" i flere lande, blandt andet i Danmark i 2011.

44 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

44 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

WMF – Gryder og pander af højeste kvalitet

Tidligere var madlavning noget kvinden i hjemmet ordnede, og mad var primært til for at stille sult. Sådan er det ikke i dag. I nutidens køkken er madlavning mere end bare at lave mad; det er hygge, samvær, nærvær og nydelse. Det har udviklet sig til at være en social begivenhed for venner og familie, og køkkenet er ikke længere bare en funktionel arbejdsplads - det er i højere grad en del af boligen, et sted hvor vi samles.

Produkterne fra WMF passer perfekt ind i dette scenarie. De er skabt til at blive brugt, og med den patentanmeldte Cool+ teknologi får du gryder, der kan anvendes af hele familien; varmen kan nemlig ikke overføres til håndtagene, så de forbliver kolde.

Den nye Quality One WMF serie, som du også finder hos Grydeguru.dk er udviklet med et klassisk og elegant udseende. Den buede form giver et moderne udtryk og de røde markeringer på håndtagene er en indikation på den unikke Cool+ teknologi