SKAGERAK BY TRIP TRAP

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Flot og eksklusivt boligtilbehør fra Trip Trap (Skagerak) til favorable priser

Grydeguru.dk har et stort udvalg af flot boligtilbehør fra Skagerak (tidligere Trip Trap). Produkterne er af rigtig høj kvalitet og har et eksklusivt design, som gør dem smukke at have stående synligt fremme i dit hjem. Produkterne kan anvendes i hverdagen eller foræres som gaver til nogen, du holder af.

Har du eksempelvis brug for krukker med låg i forskellige størrelser til opbevaring af ris, bønner, mel, sukker eller pasta, så er Fulla opbevaringskrukker i hvid eller sort keramik med trælåg utrolig flotte og funktionelle at have stående på hylderne i dit køkken. Har du brug for praktiske trækasser til løg, kartofler eller æbler, så finder du et udvalg af utroligt pæne og holdbare opbevaringskasser som f.eks. Dania Æblekassen og Dania Løgkassen.

Vil du gerne servere et glas vin og snacks for gæsterne, eller vil du gerne forkæle din kæreste med morgenkaffe på sengen, så fås den klassiske Fiona-bakke i webshoppen til en god pris. Du finder også et godt tilbud på en Pantry Caddy, som er en smart opbevaringsbakke i teaktræ og stål, som gør det nemt at opbevare og transportere olier, eddiker og krydderier, når du skal spise.

Skærebrætter fås i forskellige størrelser og er f.eks. fremstillet af eg eller teak endetræ med rustikt look, og de er utrolig langtidsholdbare, selvom du bruger dem hver dag. Du finder mange flere spændende tilbud i webshoppen, hvor det er gebyrfrit og sikkert at handle, og du har altid 30 dages returret.