TIGER

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Køb Tiger termokander hos Grydeguru.dk

Den velkendte termokande fra Tiger er fremstillet i enten mat stål, krom eller plastik, og har en solid glasindsats, som sikrer dens isoleringsevne. Kaffe, the, kakao og andre varme drikke holder sig varme i flere timer i en Tiger termokande, som samtidig udmærker sig ved en stor åbning, som sikrer let påfyldning af væsker. Termokanden er i et tidløst design, som gør sig i alle sammenhænge, uanset om det er lærerværelset, mødelokalet, skurvognen eller sofabordet. De klassiske Tiger termokander er kendetegnet ved det runde Tigerlogo, som forestiller et tigerhoved, og det enkle og strømlinede design. Kanden lukkes og åbnes let ved at dreje på låget i toppen.

Termokander fra Tiger fås tilmed i en pumpevariant, hvor låget i toppen er erstattet af en pumpe. Dette gør kanden særdeles velegnet til større selskaber, møder eller forsamlinger. Pumpen afmonteres let for nem rengøring. Termokande med pumpe har de samme gode varmebevarende egenskaber som den mindre kande med skruelåg, og kan holde næsten to liter væske.

Tigers termokander har vundet mange tests, og er især storkøkkenets favorit på grund af sin soliditet og slidstyrke. Når du køber en Tiger termokande, køber du et solidt produkt, som du kan have glæde af i mange år.