+45 53534477

Menu

Search

TEFAL

Inden for slip-let gryder og pander er Tefal nok et af de mest kendte mærker i Danmark. Hos Grydeguru finder du et bredt sortiment af Tefal gryder og Tefal pander, der især er kendt for den smarte termospot teknologi, så du altid er sikker på, at panden har opnået en høj nok varme. Dette er med til at sikre, at du opnår en bedre stegning.

Du finder blandt andet gryder og pander i serien Tefal Talent, som er Tefals lavpris serie. Med Tefal produkterne får du rigtig god værdi for pengene – gryder og pander er lette at anvende for alle, da de for det første ikke vejer så meget, for det andet er belagt med den velkendte slip-let teflon belægning, som forhindrer maden i at brænde fast, og gør gryden eller panden meget nem at rengøre.

28 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

28 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tefal gryder og pander fra Grydeguru.dk

Tefal udmærker sig ved at have gryder og pander til ethvert behov. Gryderne fra Tefal talent er en grydeserie i støbt aluminium med nonstick belægning. Alle gryder og pander i Tefal talent serien tåler ovn på til 175C. Er du på jagt efter prisbillige gryder og pander, men stadig gerne vil have god kvalitet, så er Tefal gryder og pander det helt rigtige valg.

Udover de klassiske gryder og pander, så fremstiller Tefal også trykkogere. Her hos Grydeguru har vi trykkogere fra Tefal i 3 forskellige størrelser – 4 liter, 6 liter og 8 liter. En trykkoger gør det muligt at tilberede eksempelvis simreretter langt hurtigere. Du finder bl.a. den populære Tefal NutriCook trykkoger, der giver en bedre damp cirkulation end de normale trykkogere fra Tefal. Dette betyder, at der bevares op til dobbelt så mange flere C-vitaminer i grøntsagerne og op til 25 % mere Omega 3, når den anvendes til at tilberede fisk.

Tefal har siden 50’erne været kendt for sine produkter, som holder en høj kvalitet, en høj grad af slidstyrke, og er nemme at have med at gøre. Alle Tefal-produkter er smukt designede og passer ind i ethvert moderne køkken. Samtlige gryder, pander og kasseroller kan bruges på såvel elkomfur som induktion og gas.

Produkterne tåler opvaskemaskine, men håndvask anbefales altid – opvaskemiddel kan anvendes både på inder og yder siden. Grydelågene er forsynet med dampventiler, så man undgår, at maden koger over på komfuret.