TEFAL

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 131

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 131

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tefal gryder og pander fra Grydeguru.dk

Tefal udmærker sig ved at have gryder og pander til ethvert behov. Gryderne fra Tefal talent er en grydeserie i støbt aluminium med nonstick belægning. Alle gryder og pander i Tefal talent serien tåler ovn på til 175C. Er du på jagt efter prisbillige gryder og pander, men stadig gerne vil have god kvalitet, så er Tefal gryder og pander det helt rigtige valg.

Udover de klassiske gryder og pander, så fremstiller Tefal også trykkogere. Her hos Grydeguru har vi trykkogere fra Tefal i 3 forskellige størrelser – 4 liter, 6 liter og 8 liter. En trykkoger gør det muligt at tilberede eksempelvis simreretter langt hurtigere. Du finder bl.a. den populære Tefal NutriCook trykkoger, der giver en bedre damp cirkulation end de normale trykkogere fra Tefal. Dette betyder, at der bevares op til dobbelt så mange flere C-vitaminer i grøntsagerne og op til 25 % mere Omega 3, når den anvendes til at tilberede fisk.

Tefal har siden 50’erne været kendt for sine produkter, som holder en høj kvalitet, en høj grad af slidstyrke, og er nemme at have med at gøre. Alle Tefal-produkter er smukt designede og passer ind i ethvert moderne køkken. Samtlige gryder, pander og kasseroller kan bruges på såvel elkomfur som induktion og gas.

Produkterne tåler opvaskemaskine, men håndvask anbefales altid – opvaskemiddel kan anvendes både på inder og yder siden. Grydelågene er forsynet med dampventiler, så man undgår, at maden koger over på komfuret.