STUFF DESIGN

Vil du gerne have moderne boligindretning og livsstilsprodukter i høj kvalitet? Så kan udvalget fra Stuff Design måske være for dig. Her er hvert enkelt produkt nemlig skabt med kærlighed for design og holdbare materialer.

Udsmyk dit køkken med eksempelvis stilfulde forklæder i læder. Eller hvad med unikke skærebrætter i akacietræ? Du vælger helt selv. Uanset hvad kan du forvente dansk brugskunst, du kan få gavn af i mange år.

Samtidig forsøger brandet at kombinere tilbyde de lækre materialer til de bedste og mest kommercielle priser på markedet. For som Stuff Design selv skriver: hvad er godt design, hvis ingen hverken kan eller vil betale prisen?

Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)

Skab en flot servering med skærebræt i træ

Stuff Design er et dansk brand, der siden 1995 har skabt den ene succesfulde kollektion af køkkenudstyr efter den anden. Her er det især de populære skærebrætter i træ, som brandet er kendt for. Og det er med god grund.

Køber du et Stuff Design skærebræt, kan du nemlig forvente holdbar og unikke materialer. Oplev for eksempel skærebrætter i akacietræ og indisk rosentræ. Et maskulint look og træets naturlige udseende vil ofte passe ind på ethvert veldækket bord.

Desuden kan du vælge mellem både firkantede, ovale og runde brætter. Dermed kan du få et smukt skærebræt til servering af mange lækre specialiteter. Hvad enten det er tapas, ostebord, pizza eller kager. De karakteristiske håndtag gør det samtidig let for dig at bruge brættet som dekoration i køkkenet.


Smukke forklæder i læder og skind

Godt udstyr til køkkenet skal ikke kun være smukt at se på. Funktionalitet og holdbarhed er også vigtigt. For at skabe et lækkert måltid mad har du nemlig brug for redskaber, der kan hjælpe og motivere dig.

Her er de maskuline og praktiske forklæder fra Stuff Design ingen undtagelse. Alle er nemlig lavet af den bedste kvalitet af bøffel- og kalveskind. Fordelen er, læderet kan tåle både smuds, fedt og snavs. Desuden beskytter materialet dig mod varme og stænk fra madlavningen. Deres læderforklæder er derfor både pæne og praktiske.

Derudover kan du vælge deres læderforklæder i forskellige designs og typer. Spænd dem for eksempel fast både foran og bagpå. Du kan også gå efter dem med lommer og/eller strop. På den måde kan du let finde et forklæde, som passer til lige netop dine behov.

Skal sættet være fuldendt? Hos Stuff Design har de også håndlavede grillhandsker i læder. Farverne er de samme som forklæderne. Dermed kan du beskytte dig selv med stil.


Find Stuff Design og andre lækre mærker

Er du vild med gryder, pander og stel i god kvalitet? Og som er til en billig pris? Det gør vi også. Derfor kan du finde et væld af produkter til boligen og køkkenet fra populære mærker. Mangler du eksempelvis nyt bestik eller interiør, kan du med stor sandsynlighed finde det hos os.

Vi oplever, at især nyt køkkenudstyr og boligtilbehør kan glæde mange. De fleste mennesker kan nemlig lide at tilføre nyt liv til boligindretningen og bruge funktionelt grej. Hvis du derfor leder efter en god gave, så kan vores udvalg måske inspirere dig.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og bestil dine nye favoritter hjem.