+45 53534477

Menu

Search

STELTON

Virksomheden Stelton er en af de absolut mest spændende designvirksomheder i Danmark. Historien om Stelton strækker sig mere end 55 år tilbage. Oprindeligt havde virksomheden en ide om at sælge andre produkter, men de opnåede stor succes med en sovseskål, der blev distribueret og solgt massivt i en række lande i Europa.

Efter et par år blev Peter Holmblad ny administrerende direktør i Stelton. Holmblad havde en vision om at skabe noget anderledes, og skabte en ny visuel identitet til Stelton. Peter Holmblad tog kontakt til din stedfar Arne Jacobsen, en af de mest kendte designere og arkitekter Danmark har haft.

Dermed var grundlaget lagt til det fantastiske design som Steltons produkter er verdenskendt for. Efter Arne Jacobsens død i 1971 har der være flere designere været tilknyttet Stelton, og succesen er fortsat. Danske Stelton kan købes over store dele af verden.

1 til 48 ud af 60

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 48 ud af 60

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Stort udvalg af de flotte produkter fra Stelton

Her hos Grydeguru.dk fører vi et bredt udvalg af de smukke Stelton produkter. Vi fører den klassiske Stelton termokande, der har vundet en række designpriser, med den unikke vippeprop i flere forskellige udgaver og flere forskellige farver. Dette er et af Steltons bedst sælgende produkter gennem tiden, og fortsat meget populær.

I samme stil kan du få en Stelton flødekande, der passer perfekt til det stilfulde kaffebord. Men vi fører også de elegante isspande i Arne Jacobsen design og rustfrit stål, og i forskellige størrelser. Du kan få en istang, der passer til spanden.

Men du kan også få salatbestik, du kan få salt- og peberkværne og sukkerskåle. Meget populær er vippeaskebægeret. Helt enkelt og klassisk i designet. Blandt de nyere designs fra Stelton kan vi blandt andet tilbyde den elegante Embrace brødkurv. Kurven er fremstillet i rustfrit stål, og er superflot pynt på ethvert bord. Kan også bruges til frugt, hvis man fjerner posen. Stelton tilfører elegance til ethvert hjem.