SPRING COPENHAGEN

Livagtige træfigurer, skandinaviske designs og godt håndværk. Det er blot nogle af kendetegnene ved Spring Copenhagen. Den innovative designvirksomhed er nemlig kendt for at fremtrylle smuk boligtilbehør med kvalitet og en nordisk stil i fokus.

Visionen hos Spring Copenhagen er, at design af høj kvalitet skal kunne inspirere dig til et bedre hverdagsliv. Det gør de ved at vække meningsfulde, autentiske og ikoniske designs til live. På få år har det ført til alt fra karafler, belysning, skåle og ikke mindst smukke træfigurer.

Glæd dig derfor til ægte designklassikere, der emmer af bedre livskvalitet.

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Bliv glad med Spring Copenhagen sælerne

Kan du lide skøn dekoration, der kan give glæde hele livet? Så kan de charmerende Spring Copenhagen sæler måske være noget for dig. Med nysgerrige øjne og et bevægeligt hoved bringer figurerne nemlig et smil på læben hos børn og voksne.

Du kan både vælge mellem Spring Copenhagen Babysæl eller Hunsæl. Har du begge, giver de bevægelige figurer en fin interaktion på hylden. Med materialer som smuk egetræ og et finurligt design kan sælerne give dit hjem et personligt udtryk.

Stil for eksempel Babysæl i vindueskarmen – eventuelt sammen med Hunsæl – og oplev, hvordan de smukke dyr kan give dit hjem personlighed. Derudover kan du også opleve populære figurer som hunden Happy, katten Lucky og deres unger.

Uanset hvad du vælger, kan du glæde dig over nordisk præg, naturliv og dansk designtradition.


Pynt spisebordet med Saltpingvin og Peberfuglen

Det er ikke kun pynt i stuen, hvor Spring Copenhagen formår at være populær. Ved at kombinere dekoration med funktionalitet har det ført til smuk brugskunst. På den måde kan du placere en dekorativ skulptur i hjemmet, du også kan bruge til dagligt.

Kig for eksempel efter Spring Copenhagen Saltpingvin. Her får du ikke bare en flot træfigur, der kan følge din bolig hele livet. Den er også praktisk. Fuglen er nemlig udstyret med den anerkendte Hulstrøm Salt Grinder som kværn.

Men hvad er salt uden peber? Ikke rigtig fuldendt, vel? Derfor har Spring Copenhagen naturligvis også fornyet ledsageren Peberfuglen. Faktisk har de to fugle dannet par siden sidst i 1950’erne, hvor de blev designet af tømreren J.I. Christoffersen.

Med materialer som ahorntræ og valnød får du dermed ikonisk design på spisebordet.


Spring Copenhagen er smuk boligtilbehør hele livet

Siden Spring Copenhagen blev stiftet i 2015, så har kvaliteten i deres boligtilbehør været i højsædet. Fra start af har det danske design nemlig ønsket at skabe simple, tidløse og funktionelle produkter, du kan have glæde af hele livet.

Den høje kvalitet ses blandt andet ved deres dybe kærlighed til træ. Derudover kan du finde eksklusivt design i deres udvalg af eksempelvis lamper, kander og møbler. Med elegante og legende udtryk har det skabt mange nye favoritter i danske hjem.

Samtidig tager de tydeligt udgangspunkt i klassiske udtryk og fornyer dem. Det gør, at blandt andet figurer som BabySæl og Peberfuglen passer ind i nutidens moderne æstetik. En oplagt gaveidé til konfirmationen, studenten, brudeparret – eller som forkælelse til dig selv.