+45 53534477

Menu

Search

SØDAHL

Södahl er det perfekte valg til dig, der elsker farver og godt design. Du får lækre kvalitetsprodukter til gode priser hos Grydeguru.dk, og med produkterne fra Södahl kan du skabe en personlighed og varme på badeværelset, som ellers kan være svær at opnå. 

Med Södahl er du desuden sikker på at være med på de nyeste tendenser, da Södahls eget designcenter arbejder året rundt med at spotte og forudsige tidens strømninger. Du får klassisk, elegant og moderne design i et enkelt og farverigt udtryk.

Nedenfor finder du alle produkter fra Södahl, der forhandles hos Grydeguru.dk. Har du spørgsmål til produkter eller brug for hjælp til andre ting, så står vores kundeservice klar til at give dig den bedste service.

45 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

45 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Södahl - Når du elsker farver

Lækre tekstiler, flotte farver og et stilrent udtryk til badeværelset. Alt dette får du med Södahl, som er en dansk designvirksomhed, der producerer boligtekstiler og livsstilsprodukter med et elegant og moderne look. Sæt kulør på badeværelset med håndklæder i en lækker bomuldskvalitet, matchende bademåtter og lækkert tilbehør i flotte farver

Hos Grydeguru.dk finder du et stort udvalg af bløde, vamsede håndklæder i 100 % bomuldsfrotté. Du finder dem i farverne blå, grå, hvid, pine, rosa og sort og i størrelserne 40x60 cm, 50x100 cm og 70x140 cm. Den mindste model er velegnet til at tørre hænder i, den mellemste størrelse går godt til et hurtigt bad, mens den store model er perfekt, når der står luksus på menuen. Opbevar håndklæderne på synlige hylder og skab en lækker spa-stemning på badeværelset.

Vil du samle helhedsindtrykket på dit badeværelse, finder du også en matchende bademåtte i 100 % bomuld sammen med en masse lækkert tilbehør. Se for eksempel de smukke og tidsløse sæbedispensere i sarte pasteller eller tandbørsteholderne, der også passer i farven.

For at fuldende looket kan du supplere med en toiletbørste og en gulvspand - også i matchende farver.

Har du et Södahl badeforhæng, så finder du hos Grydeguru.dk de praktiske kroge til at hænge bruseforhænget på. Igen en superfin metode til at skabe en lækker helhed i indretningen.