SCHOU

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 88

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 88

Side:
  1. 1
  2. 2

Schou gryder og pander i formstøbt aluminium

Gryder og pander fra Schou kan du anvende på alle varmekilder, også induktion som jo efterhånden er meget udbredt. Desuden er de fremstillet af formstøbt aluminium, og det gør dem ekstra stærke. Belægningen på samtlige pander og gryder er også utrolig god, og en del af udstyret har slip-let, så maden let løsrives fra bunden. Bundene er tilpasset den gryde eller pande og dermed den madlavning, der skal laves i dem.

Gryderne fra Schou har en solid bund, der matcher formålet. Udvalget er stort. Du kan købe en stor og flot wok, en kær kasserolle, eller store suppegryder.

Panderne varierer i størrelse fra 20-30 cm, og gryderne kan rumme fra 1,2 liter til 6 liter. Lågene er af glas, og i suppegryderne er der indbygget dampventil samt indvendigt litermål. Kort sagt, kan du med køkkenudstyret fra Schou lave næsten hvilke retter, det skal være, og på et hvilket som helst komfur.

Læg også mærke til, at der er markante nedslag i prisen på køkkenudstyret fra Schou. Der er penge at spare, hvis du slår til og handler nu. Hos Grydeguru.dk er handlen utrolig nem, idet du blot bestiller dine varer online og kort tid efter vil modtage de lækre varer på din postadresse.

God fornøjelse.