+45 53534477

Menu

Search

SCHOU

Schou er et veletableret og velkendt mærke - og med god grund. Firmaet står for en gennemgående kvalitet, uanset hvilke produkter de fremstiller og sælger. Tillige er det et prisbevidst firma, der ved, at man godt kan fremstille god kvalitet til en forbrugervenlig pris, og det er uden tvivl også årsag til firmaets succes.

Hos Grydeguru.dk kan du købe lækre Schou gryder og Schou pander til ekstraordinært nedsatte priser. Nedenfor finder du hele vores udvalg af produkterne fra Schou. Hvis du er på udkig efter nogle bestemte produkter fra Schou, så finder du kategorier for Schou gryder og Schou pander.

Har du spørgsmål til produkter eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sikrer, at du får den bedste købsoplevelse.

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Schou gryder og pander i formstøbt aluminium

Gryder og pander fra Schou kan du anvende på alle varmekilder, også induktion som jo efterhånden er meget udbredt. Desuden er de fremstillet af formstøbt aluminium, og det gør dem ekstra stærke. Belægningen på samtlige pander og gryder er også utrolig god, og en del af udstyret har slip-let, så maden let løsrives fra bunden. Bundene er tilpasset den gryde eller pande og dermed den madlavning, der skal laves i dem.

Schou Pandekagepande har eksempelvis en tynd bund, så den hurtigt kan opvarmes og gøres klar til pandekagerne. Andre gryder har en solid bund, der matcher formålet. Udvalget er stort. Du kan købe en stor og flot wok, en kær kasserolle, en raffineret sauterpande eller store suppegryder.

Panderne varierer i størrelse fra 20-30 cm, og gryderne kan rumme fra 1,2 liter til 6 liter. Lågene er af glas, og i suppegryderne er der indbygget dampventil samt indvendigt litermål. Kort sagt, kan du med køkkenudstyret fra Schou lave næsten hvilke retter, det skal være, og på et hvilket som helst komfur.

Læg også mærke til, at der er markante nedslag i prisen på køkkenudstyret fra Schou. Der er penge at spare, hvis du slår til og handler nu. Hos Grydeguru.dk er handlen utrolig nem, idet du blot bestiller dine varer online og kort tid efter vil modtage de lækre varer på din postadresse.

God fornøjelse.