SCANPAN

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 253

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 253

Stort udvalg af gryde- og pandeserier til billige priser

Grydeguru.dk forhandler et stort udvalg af Scanpan gryder, pander, grillpander kasseroller, bradepander, knivsæt og wok af allerbedste kvalitet til favorable priser. Panderne i Classic-serien var den første serie hos Scanpan, og her får du kvalitetsdesign, som kan anvendes på alle varmekilder – dog ikke induktion.

I Classic-serien finder du gryder, pander, stegegryder, kasseroller, sauterpander m.m., som er støbt i alu med keramisk titaniumbelægning, og grebet bliver ikke varmt.

CTX-serien er fremstillet i flot, børstet stål med keramisk titaniumbelægning, og gryder og pander i denne serie kan avendes til alle varmekilder og tåler alle redskaber. Med Pro IQ-serien får du lækre gryder og pander, som er fremstillet i 100 % genbrugsaluminium med keramisk titaniumbelægning i et flot, sort design.

Impact-serien kan anvendes til alle typer af varmekilder og er fremstillet i flot rustfrit stål. Her får du robuste gryder og pander, som tåler alle redskaber under madlavningen. Har du brug for et lækkert nyt knivsæt, kan du eksempelvis vælge Brund by Scanpan Starter knivsæt i 3 dele, hvor du får en asiatisk urtekniv, en brødkniv og en chefkniv med ergonomisk skridsikkert soft touch håndtag, så knivene ikke glider ud af hånden på dig, når du bruger dem.

I webshoppen finder du også æbleskivepander, blinispander, osteknive, knivsliber, stegegaffel og meget mere – alt sammen i den lækre kvalitet, som kendetegner Scanpan. Du finder altid mange gode tilbud hos Grydeguru.dk, og du kan handle nemt og sikkert online, ligesom du har 30 dages returret.