+45 53534477

Menu

Search

ROSTI

Rosti er dansk kvalitetsdesign, og virksomheden blev grundlagt i 1944 af de to venner Rolf Fahrenholtz og Stig Jørgensen. Rosti-navnet er en sammentrækning af Rolf og Stig, og fra begyndelsen var de to interesserede i at fremstille funktionelle produkter af plastic.

I samarbejde med anerkendte designere og arkitekter udviklede de spændende produkter. Margrethe-skålen, som i dag har ikon-status, blev designet i 1954. Den er fremstillet af melaminplastic og er opkaldt efter Danmarks tidligere tronfølger og nuværende Dronning Margrethe, og den er solgt i over 50 millioner eksemplarer på verdensplan.

Nedenfor finder du hele vores store udvalg af Magrethe-skåle i mange forskellige størrelser og farver. Har du spørgsmål til produkterne eller andre ting, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sørger for, at du får den bedste oplevelse og køber det rigtige til dig behov.

 

37 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

37 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Gode tilbud på flotte Margretheskåle i mange farver og størrelser

Hos Grydeguru.dk finder du et stort udvalg af Margrethe-skåle i flot design, forskellige farver og mange størrelser til billige priser. Du kan helt sikkert finde en røreskål, der passer til dine behov, når du skal lave mad i dit køkken. Margrethe-skålene er fine, funktionelle og robuste og kan holde til daglig madlavning og tåle at komme i opvaskemaskinen. Fordelen ved, at skålene er fremstillet i melamin, er, at de holder formen, når du hælder varme fødevarer i dem.

Med et udvalg af forskellige Margrethe-skåle i dit køkken, bliver madlavningen i hverdagen nemmere, og du har altid den størrelse røreskål ved hånden, som du har brug for, hvad enten du skal lave varm mad eller bage brød eller kager.

Hos Grydeguru.dk kan du få Margretheskåle i klassisk design i f.eks. hvid, limegrøn og sort i mange størrelser, og du kan tilkøbe låg. Du kan også vælge Margretheskåle i retrodesign i farverne blå og gul. Derudover kan du få Margretheskåle med tilhørende multifunktionslåg til rivning, snitning og opbevaring, hvilket er superpraktisk, hvad enten du skal lave mad i hverdagen eller til fest.

Hos Grydeguru.dk får du altid gode tilbud på Margretheskåle fra Rosti, og har du spørgsmål vedrørende produkterne, får du god service. Onlinebestilling og levering sker nemt og hurtigt.