+45 53534477

Menu

Search

ROSENDAHL

Siden 1984 har mærket Rosendahl været forbundet med dansk design, der udstråler enkelthed og funktionalitet. Dansk design der tåler at blive brugt hver dag. Hele designfilosofien blandt Rosendahl er at gøre hverdagen smukkere med deres enkle og stilrene design. Du vil derfor altid få en høj kvalitet blandt produkterne, som du kan benytte hver dag med ro i maven. 

Rosendahl står bag en lang række produkter, og du vil både kunne finde professionelle køkkenredskaber, glasdesign, porcelænstel og meget mere. Grydeguru.dk forhandler et stort udvalg af disse Rosendahl produkter med alt fra produkter til hjemmet, men også til bord. 

En af deres mest populære serier er Rosendahl Grand Cru. Vi har delt vores mange produkter i serien op indenfor kategorierne Grand Cru, Grand Cru Soft og til sidst de populære og flotte drikkeglas og vinglas fra Rosendahl.

1 til 48 ud af 106

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 48 ud af 106

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Rosendahl - Dansk design i verdensklasse

Når du køber et produkt af Rosendahl, så vil du komme hjem med et produkt, der er enkelt og stilrent. Det vil med ét gøre din hverdag smukkere, men også nemmere på grund af det store fokus på funktionalitet. Selve designet er et møde mellem kreativitet og struktur, hvor der heri er fundet en balance - et møde mellem kreative streger og stringente linjer. Designet bærer i den grad præg af det skandinaviske udtryk, men der er stadig fokus på innovative nyskabelser. 

Rosendahl er den perfekte gaveidé, og det er de færreste, der ikke vil blive glad for noget af dette smukke design. Det kan være, at manden ønsker sig nogle nye køkkenredskaber? Eller kvinden der ønsker sig noget smukt til hjemmet? Der er også rig mulighed for at finde en lille gave til værtinden eller den perfekte gave til det smukke brudepar. Gaveidéer er der nok af, hvis du ønsker at gøre hverdagen smukkere for nogle af dine nærmeste. 

Klik ind på Grydeguru.dk og gå på opdagelse i det store udvalg af det smukke design. Det eneste mål og ønske hos Grydeguru er at tilfredse kunden, så hvis du er i tvivl om det mindste, så skal du ikke holde dig tilbage! Du får gode service, hurtig levering og skarpe priser.