ROSENDAHL

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 181

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 181

Gør hverdagen smuk med Rosendahl

Der findes næsten ikke et dansk hjem, hvor du ikke kan finde et stykke Rosendahl design et eller andet sted i huset. Rosendahls store sortiment af kvalitetsprodukter taler sig lige ind i vores vaner og ikke mindst vores smag, og det er der en helt særlig grund til. Rosendahl er dansk design, som vinder på tre overordnede punkter. Det er:

 • Enkelt
 • Stilrent
 • Funktionelt

Produkter

Hos GrydeGuru finder du en bred vifte af Rosendahl design til hjemmet og bordet. Her er et udpluk af deres produkter:

 • Kopper
 • Tallerkener
 • Skåle
 • Glas
 • Ovnfaste fade
 • Kander
 • Opbevaringsglas
 • Salt- og peberkværne

Rul op på siden og gå på opdagelse i Rosendahls tidsløse og lækre designs til dine køkkenskabe, køkkenskuffer og til bordet.


Få en smuk hverdag

Smager vinen bedre, når den bliver drukket af et smukt glas? Formentlig ikke, men det gør så sandelig oplevelsen bedre. Rosendahl har et motto, som hedder “gør hver dag smuk”. Det kommer til udtryk i alle deres produkter, som fremstår både enkle og stilrene med små detaljer, der giver Rosendahl sit genkendelige præg. Særligt den populære Grand Cru serie med det karakteristiske indhak i glasset er designet til at sætte fokus på maden frem for servicen.


Kvalitet der tåler at blive brugt

En anden væsentlig faktor er kvaliteten. Som grundsætningen lyder, er Rosendahl designet til at gøre hver dag smuk. Dét kræver derfor en kvalitet, som kan tåle at blive brugt og samtidig bevare sit udtryk. Rosendahls produkter er designet i materialer, som er modstandsdygtige og derfor kan tåle hverdagens knubs. Eksempelvis når glassene vælter, når de bliver stablet i køkkenskabet, og når de skal en tur i opvaskemaskinen efter dagens brug. Det gælder for alt med Rosendahls navn på, at der er garanti for kvalitet.


En god gaveidé

Det kan være svært at finde på, hvad man skal give i gave. Produkter fra Rosendahl er et godt valg uanset anledningen. Forkæl din mor med et ovnfast fad til hendes berømte lasagne, og glæd din veninde med Rosendahls klassiske Grand Cru salt og peber sæt som værtindegave.

Er din søn lige flyttet hjemmefra, så giv ham et sæt tallerkener, glas og kopper til når vennerne kommer til middag. Hos GrydeGuru finder du i øvrigt alt indenfor køkkengrej og ting til hjemmet, så mangler han også pander, gryder og andet køkkenudstyr, finder du det hele lige her.

I vores outlet finder du masser af gode gaveidéer til skarpe priser.


Om Rosendahl

Rosendahl har siden 1984 produceret enkle og stilrene kvalitetsprodukter til hjemmet og bordet. Deres skandinaviske design er lig med godt håndværk. Mundblæst glas, rustfrit stål og porcelæn, som passer ind i de flestes smag.

Med smukke og tidsløse designs fra Rosendahl, som ovenikøbet kan tåle til lidt af hvert, får du produkter, som holder år efter år og bevarer skønheden.