Gode tilbud | Stort udvalg af Raw produkter

Vil du gerne skabe hyggelige stunder, når du inviterer til middage i dit hjem? Et smukt og indbydende spisebord kan have en stor indflydelse. Med flot borddækning kan du nemlig sætte et elegant præg på bordet.

Her formår udvalget fra RAW-serien i dén grad at kunne skabe elegant blikfang. De stilrene designs fra serien har nemlig et råt og enkelt udtryk, der er som skabt til den nordiske borddækning. Så kan du imponere dine gæster ved middagsbordet.

Læs mere om serien herunder, og bestil dine RAW-produkter nemt hjem.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2

Det rå og naturlige look med et enkelt design

Drømmer du om et flot dækket bord i en rå og minimalistisk stil? Og som har et strejf af nordiske nuancer? Så kan udvalget fra RAW måske inspirere dig. Her venter dig et univers af stilrent og enkelt design.

RAW er en dansk serie af produkter til borddækning. Serien er udviklet i samarbejde med TV-værten Christiane Schaumburg-Müller og designhuset aida. Her kan du finde alt fra stel, rustfrit guldbestik og glas. Målet er følge tidens trends og samtidig holde materialerne i flotte, enkle farver.

I udvalget fra RAW finder du blandt andet smuk stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Men du kan også få alt fra bestik, pæne dækkeservietter, skærebrætter i træ og lignende. Ved at kombinere det rå look med det stilrene og moderne kan du dermed skabe en unik borddækning.


Skab et unikt look med RAW stentøj

Både krus, fade, skåle og tallerkener fra RAW-serien er skabt med traditionsrige teknikker indenfor keramik. Det vil sige, at de alle er håndlavet. Ikke to dele er ens. De unikke detaljer kan du se ved blandt andet de fine teksturer og glasurer, som er opført med hånden.

Med en teknik, som kun få fabrikker mestrer, er selve stentøjet blevet indfarvet. Herved bliver det rå og farvede look skabt. Samtidig er stentøjet brændt to gange ved over 1200 grader. Denne proces gør, at stellet er enormt solidt. Du kan derfor sætte stentøjet i ovnen, mikroovnen samt i din opvaskemaskine. Uden at produkterne går i stykker.

Takket være processen kan du forkæle dig selv og gæsterne med stel i den højeste kvalitet. Dæk bordet i for eksempel samme stil for at binde bordet sammen. Eller bland seriens forskellige farver stentøj med hinanden. På den måde sætter du dit eget personlige præg.


Få et flot bord med RAW fra aida

Siden 1953 har designhuset aida skabt en lang række populære spisestel og designs. Heriblandt RAW-serien. Målet er at gøre din middag ekstra indbydende. Måske kender du blandt andet stellet ‘Atelier’, som blev lanceret i 1984? Den populære serie finder du stadig den dag i dag.

Med RAW fortsætter de den store succes: at skabe et væld af enkelt og smukt stel og borddækning – både til hverdagens rolige stunder og til festlige begivenheder. For dig betyder det endnu flere muligheder for at gøre netop dit spisebord dekorativt.