POUL PAVA

Sorter faldende

Tabel Liste

32 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

32 vare(r)

Poul Pava – Smukt stel, der ikke er som alt andet

Her på Grydeguru.dk er vi glade for Poul Pavas produkter, og har i vores sortiment et bredt udvalg af disse.

I serien “Be friends” er mulighederne mange her hos Grydeguru.dk. Dette omfatter blandt andet et 34 cm stort bordfad i porcelæn med motiver af de små karakteristiske børne-figurer, og super velegnet til servering af en god kage, som pålægsfad eller til meget andet mad.

En anden populær mulighed er en vandkaraffel på 1,2 liter med en skæv og sjov facon. Super elegant og kan også anvendes som dekorativ vase. En anden mulighed er en lidt mindre mælkekaraffel, også i et karakteristiske motiv. Men du kan også få Poul Pava “Be friends” frokosttallerkener, som du køber i pakker med 2 stk. Disse er lavet med motiver af de små karakteristiske børne-figurer. Også Poul Pava “Be friends” skåle er super populære og meget velegnet til servering af en god salat eller som snackskål.

Skal du bruge drikkeglas kan du blandt andet vælge Poul Pava Great guys drikkeglas med karakteristiske figurer i et kunstnerisk designunivers. Men mulighederne er super mange. Du kan få salt- og peberkværne, du kan få super veldesignet vandflasker, smarte æggebæger, termokrus, porcelænsskåle til chips eller tapas og meget andet.

Produkterne fra Poul Pava er til dem, der elsker smukke ting, som har er lidt anderledes udtryk, i deres hverdag. For mange mennesker er der intet bedre end at omgive sig med smukke ting. Poul Pava laver ting, der kan give din hverdag mere liv og farve.