PIET HEIN

Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Piet Hein – Stort udvalg af de ikoniske designs

Hos Grydeguru.dk sælger vi en række produkter med udgangspunkt i Piet Heins verden. Blandt andet kan du få en række af Piet Heins geniale streg-tegninger lige til at hænge op i den medfølgende smukke sorte ramme. Blandt tegningerne er et meget elegant selvportræt, der passer perfekt til at hænge op et sted, hvor folk har tid til at stoppe op og tænke.

Vi fører hos Grydeguru.dk en række lysestager designet af Piet Hein. Du kan blandt andet få den enkle og super elegante Venus lysestage, lavet i børstet stål. Eller hvis det skal være en gulvstage, så er modellen Jupiter et oplagt valg som en super flot gulv lysestage. Skal det være lidt mere spetakulært er modellen Sydkorset et godt valg. Her får du en 4-armet lysestage, som viser stjernebilledet Sydkortet. Sydkorset er i øvrigt et af de mindste og mest kendte stjernebilleder.

Endnu en mulighed er at købe et Piet Hein lysestagesæt med 3 stk lysestager. Ser super elegant og enkelt ud. Til at gøre lysestagerne endnu smukkere kan du anskaffe dig en lysmanchet i sort, der passer til alle Piet Heins gulvstager.

Du kan også finde det ikoniske Piet Hein bordflag på 50 cm, også lavet i rustfrit børstet stål og super flot at have stående på fødselsdagbordet. Piet Hein produkter er for dem, der elsker lækkert design, men også for dem, der tænker en ekstra gang over de ting, som du udsmykker deres hjem med.