+45 53534477

Menu

Search

PEUGEOT

Eventyret om salt- og peber kværne fra Peugeot startede helt tilbage det 19. århundrede. Siden 1850 har det været muligt at købe de flotte og elegante kværne, der er prydet med det karakteristiske løve logo og er kendt over hele verden.

Peugeot er indbegrebet af den franske måde at leve på. Her går design og teknologi op i en højere enhed. Anskaffer du dig salt- og peberkværne fra Peugeot, så bliver det hurtigt et af dine yndlingsværktøjer, når du opholder dig i dit køkken.

Hos GrydeGuru.dk fører vi et stort og bredt sortiment af de populære Peugeot salt- og peberkværne. Kværnene findes i mange forskellige størrelser og i et bredt udvalg af farver, så du kan finde noget, der passer ind i alle køkkener.

43 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

43 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Salt- og peberkværne fra Peugeot

Hos Grydeguru.dk fører vi blandt andet den klassiske Paris serie fra Peugeot, der er lavet i utroligt lækkert design, er kendt af rigtig mange mennesker, og passer ind i langt de fleste hjem. Disse er lavet i meget slidstærke materialer og kvalitetsdesignet i selve kværnen sørger for at de holder til de næste mange års brug. Paris fås i en lang række størrelser, farver og materiale, så du helt sikkert kan finde et sæt, der passer til jeres behov.

En anden spændende mulighed er Esterel kværnene, der er fremstillet i bøgetræ og specielt fremstillet til såkaldt tørt salg, havsalt og kværnsalg. Men Peugeot producerer også elektriske salt- og peberkværn med lys. Disse er utrolig nemme at anvende. Du skal blot trykke på knappen, så kommer der lys over maden og der kværnes. Disse kværne har uSelect systemet som gør at du kan indstille kværnen til 6 forskellige kornstørrelser med en tydelig stregmarkering vælger du nemt om det skal være groft eller meget fint, eller om du hellere vil have en mellemting. Men mulighederne er mange for at finde en Peugeot salt- og/eller peberkværn, der passer til dit behov.