+45 53534477

Menu

Search

PARKERINGS UR

Parkeringsbøder er der ingen, der bryder os om. Rigtig mange har prøvet at glemme at sætte parkeringsskiven, og måske ovenikøbet fået en parkeringsbøde. En ærgerlig udgift, som man gerne vil undgå. Det kan du med et elektronisk parkeringsur.

Her hos GrydeGuru.dk fører vi en række parkeringsure, der passer til de flestes behov. Med et elektronisk parkeringsur skal du aldrig mere tænke over, at du skal huske at sætte din parkeringsskive, når du parkerer din bil.

Du finder alle vores elektroniske parkeringsure nedenfor. Har du spørgsmål til produkter eller andre ting, så kontakt os med det samme.

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Parkerings ure fra Jakob Jensen, Auto Park m.fl.

En spændende mulighed er den nyeste udgave af den super elegante Jacob Jensen elektroniske P-skive. Super elegant parkeringsur, der er ledningsfri, og ikke kræver værkstedsmontering. P-skiven indeholder faktisk et radiostyret ur, som automatisk indstiller sig efter verdensuret i Frankfurt. P-skiven fungerer ved, at det automatisk stopper tiden, når bilen slukkes, og skiven er naturligvis godkendt af færdselsstyrelsen i Danmark. Skal bilen eller blot forruden skiftes, så skal du blog skifte frontpladen. Denne kan du i øvrigt også købe her på GrydeGuru.dk.

En anden mulighed er modellen fra Auto Park. Denne er naturligvis fuldautomatisk og nem at montere. Det tager faktisk blot et minut, så er du klar til at komme videre, og skal ikke længere tænke over at sætte tiden, når du parkerer. Endnu en mulighed er Park-Solar modellen, der heller ikke kræver værkstedmontering. En super løsning, der ovenikøbet forsynes ved hjælp af en integreret solcelleteknologi og også indstiller sig efter verdensuret i Frankfurt. Dermed skal du heller ikke bekymre dog om batteriskift.

En lidt billigere mulighed er modellen Park Lite, designet og udviklet i Danmark, så den også tåler ekstreme temperaturer. Men den klassiske løsning er ParkOne, der siden lanceringen i 2011 har været en rigtig stor succes og fortsat er det. ParkOne fungerer med alle typer biler, inklusive hybrid- og elbiler. Mulighederne er mange, og du kan helt sikkert finde en model af en elektronisk P-skive, der passer til dit behov.