+45 53534477

Menu

Search

OBH NORDICA

Siden 2002 har OBH Nordica fremstillet innovative gryder, pander, elektriske husholdningsapparater, kaffemaskiner og andet køkkenudstyr til det moderne, nordiske køkken.

OBH Nordica lægger stort vægt at designe og udvikle produkter, som er funktionelle og gør det til at fornøjelse at lande mad.

Du kan eksempelvis få pander med non-stick belægning, så maden ikke sætter sig fast, og du kan få gryder med varmebestandige håndtag, så du ikke brænder fingrene. Produkterne er nemme at rengøre og vedligeholde, og sikkerheden er helt i top.

OBH Nordicas gryde- og pandeserier fås til billige priser, hvor alle kan være med.

1 til 48 ud af 50

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 48 ud af 50

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Super flotte gryder og pander fra OBH Nordica på tilbud

Er du på udkig efter nye gryder eller en pande til en billig pris, og som du kan anvende til at lave lækker mad i hverdagen, så er OBH Nordica Supreme Steel gryder og pander i rustfrit stål et oplagt valg. Du kan købe produkterne enkeltvis til en rigtig god pris, eller du kan købe et helt grydesæt med 6 dele inkl. kogebog, og lågene har indbygget dørslag og glasvindue. Gryder og pander kan anvendes til alle varmekilder – også induktion, og tåler alle redskaber.

Vil du gerne have farvestrålende stegepander og flotte gryder i dit køkken, kan du vælge OBH Nordicas nye gryde- og pandeserie i super flot design, som er fremstillet i aluminium, og panderne har Teflon Platinum Plus belægning. Du kan anvende gryder og pander til alle varmekilder, og panderne kan tåle ovn op til 260 grader, ligesom de er nemme at rengøre.

OBH Nordica Eco Kitchen er en lækker serie, hvor gryder og pander har keramisk belægning, som er en Non Stick-belægning, der er lavet af 100 % naturmaterialer. Den keramiske belægning er utrolig holdbar, og du får rigtig meget for pengene, når du køber dette produkt, som fås på tilbud i webshoppen hos Grydeguru.dk.

Det er nemt, sikkert og gebyrfrit at handle hos Grydeguru.dk, og du får altid personlig service og 30 dages fortrydelsesret.