+45 53534477

Menu

Search

NAUANCE GOMA

Nuance Goma er en køkkenserie, der er designet af Mads Odgård. I køkkenserien indgår der blandt andet Nuance Goma gryder og Nuance Goma pander. De er alle lavet i rustfrit stål. De kan bruges på alle slags varmepladser. Det gælder også for induktion.

Gryderne og stegepanderne er egnet til at kunne stables ovenpå hinanden, så man undgår at bruge for meget plads i skuffer eller skabe. I denne serie kan man udover gryder og stegepander også købe køkkenredskaber som piskeris og stegegaffel. Derudover er der også en osteskærer/boks i serien.

Nedenfor kan du se hele vores udvalg af Nuance Goma profukter. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os.

13 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

13 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Nuance Goma – Gryder og pander af høj kvalitet

Hos Grydeguru.dk har vi et stort udvalg af produkter indenfor det kvalitetsbevidste design Nuance Goma. Man kan både købe gryder og stegepander som enkeltstyks, hvis man kun står og mangler en enkelt gryde eller pande, men vi har også to forskellige sæt, hvor det ene sæt er et Nuance Goma gryde/pandesæt, hvor man får 7 dele i alt. Det andet sæt er et Nuance Goma grydesæt, hvor man får 6 dele i alt. Disse sæt er i sær gode til, hvis man skal flytte for sig selv første gang, og man står og mangler alt indenfor gryder og pander.

Vi har gryder i forskellige størrelser. Den største Nuance Goma gryde kan rumme 4,5L. Denne gryde er i sær god til, hvis man skal koge en kylling, eller hvis man skal lave frugt om til mos, hvor man gerne vil lave en stor omgang mos. Vores mindste Nuance Goma kasserolle kan rumme 1,6L. Den er specielt god til, hvis man skal lave en sauce.

Vores stegepander fås også i flere forskellige størrelser. De fås i 3 forskellige størrelser. Den mindste af vores pander er i sær god til at lave pandekager på, da det passer godt med størrelsen på en pandekage. Vi har også en Nuance Goma sauterpande med låg, som specielt er god, hvis man skal stege kød eller grøntsager.

Udover at vi har et stort udvalg af køkkenserien Nuance Goma, så har vi også nogen rigtig gode priser på denne køkkenserie.