NAUANCE GOMA

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Nuance Goma – Gryder og pander af høj kvalitet

Hos Grydeguru.dk har vi et stort udvalg af produkter indenfor det kvalitetsbevidste design Nuance Goma. Man kan både købe gryder og stegepander som enkeltstyks, hvis man kun står og mangler en enkelt gryde eller pande, men vi har også to forskellige sæt, hvor det ene sæt er et Nuance Goma gryde/pandesæt, hvor man får 7 dele i alt. Det andet sæt er et Nuance Goma grydesæt, hvor man får 6 dele i alt. Disse sæt er i sær gode til, hvis man skal flytte for sig selv første gang, og man står og mangler alt indenfor gryder og pander.

Vi har gryder i forskellige størrelser. Den største Nuance Goma gryde kan rumme 4,5L. Denne gryde er i sær god til, hvis man skal koge en kylling, eller hvis man skal lave frugt om til mos, hvor man gerne vil lave en stor omgang mos. Vores mindste Nuance Goma kasserolle kan rumme 1,6L. Den er specielt god til, hvis man skal lave en sauce.

Vores stegepander fås også i flere forskellige størrelser. De fås i 3 forskellige størrelser. Den mindste af vores pander er i sær god til at lave pandekager på, da det passer godt med størrelsen på en pandekage. Vi har også en Nuance Goma sauterpande med låg, som specielt er god, hvis man skal stege kød eller grøntsager.

Udover at vi har et stort udvalg af køkkenserien Nuance Goma, så har vi også nogen rigtig gode priser på denne køkkenserie.