+45 53534477

Menu

Search

MORSØ

Morsø har produceret jernvarer siden 1853. Deres mest kendte produkter er brænde- og kakkelovne, som man vil finde i mange danske hjem. Morsø er i dag en global designvirksomhed, som stadig fokuserer på kvalitet, design og funktionalitet.

Alle Morsøs produkter er tidløse og funktionelle, og produktionen foregår med tanke på miljøet. Det sorte støbejern, som er gennemgående for Morsøs produkter, er yderst slidstærkt. Produkterne vil derfor være et godt og bæredygtigt element i enhver husholdning. I 2015 lancerede Morsø en serie af køkkentøj, som forhandles her hos Grydeguru.dk.

Hos Grydeguru.dk finder du Morsøs smukke støbejernsgryder i forskellige størrelser. Du finder grillpander og kasseroller i støbejern samt stegepander og stegefade. Gryderne fås i størrelserne 0,4 liter, 1,7 liter, 2,5 liter, 3,1 liter og 4,6 liter.

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Morsø – Støbejerns gryder og pander

Produkterne i Morsøs køkkenserie har mange anvendelsesmuligheder, og vil fungere godt i ethvert køkken. Uanset om du griller, koger, bager eller sauterer, kan Morsøs støbejernsgryder bruges. Gryderne holder effektivt på varmen og giver de bedste betingelser for smagsudvikling i maden. Morsøs stegepande fås med håndtag i olieret eg, som er lækkert at holde ved og skaber et æstetisk produkt.

Alle køkkenprodukter har 2 års garanti og vil med stor sandsynlighed holde hele livet. Ønsker du de bedste betingelser for god madlavning og det helt rigtige grej, er Morsøs køkkenprodukter yderst velegnede. Produkterne er af den bedste kvalitet og produceret miljørigtigt. En gryde eller pande fra Morsø er et eksklusivt og lækkert stykke køkkenværktøj, som gør det nemmere at arbejde i køkkenet. Den gør madlavning sjovere og lettere, og den bevarer den gode smag i dine råvarer. Det enkle design gør det nemt at rengøre køkkentøjet.

Alle produkterne fra Morsø er velegnede til induktion i modsætning til mange andre gryder og pander. Da produkterne er fremstillet i 100% støbejern, er de magnetiske og kan derfor bruges på induktionskomfur.