MORSØ

Udstyret i køkkenet spiller en stor rolle for at gøre tilberedningen nem. Redskaberne hjælper dig for eksempel med at hakke, skære, stege og grille maden. Samtidig kan du bruge udstyret til at sætte den kosmetiske prik over i’et til anretningen.

Ønsker du også de bedste betingelser for god madlavning og det helt rigtige grej? Så er vores Morsøs produkter yderst velegnede. Her venter dig funktionelt køkkenudstyr og dansk design i høj kvalitet.

Oplev alt fra anerkendte gryder og pander i støbejern til smuk ta-tøj og dekoration, der indbyder til hygge. Med de moderne og robuste Morsø produkter kan du gøre madlavningen nemmere – og skabe en rustik indretning af din bolig.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 101

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 101

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Morsø: Mere end smukke brændeovne

Det danske mærke Morsø er mest kendt for sine Morsø brændeovne og griller. Men der er sket meget mere, siden Niels Andreas Christensen grundlagde Morsø Jernstøberi i 1853. Morsø har nemlig også skabt funktionelle og æstetiske produkter til køkkenet og madlavningen.

For eksempel kan du finde deres succesfulde pander og gryder i 100 procent støbejern. Materialet er et unikt produkt, der holder fantastisk godt på varmen. Desuden skaber jernet gode betingelser for smagsudvikling i maden. Materialet er nemlig med til at bevare den gode smag i dine råvarer.

Derudover kan du skabe både hygge og stemning under samt efter madlavningen. Med en udeovn som Morsø Forno får du keramiske sten, der blandt andet fungerer godt som pizzaovn. Eller hvad med at bruge den elegante ovn til at få røget laks? Mulighederne er mange.


Oplev rustik og dansk dekoration

Design, innovation og godt håndværk er på mange måder det, der kendetegner Morsøs produkter. Det gælder også deres vaser, lysestager, skulpturer og lignende. Takket være bløde former og kurvede detaljer giver dekorationen en unik indretning i hjemmet.

Oplev for eksempel rustikke Morsø vaser, der er inspireret af vand. Som små bølger på havet snor den elegante spiral sig rundt om vaserne. Eller hvad med de vaser, der er inspireret af naturens ild og flammer? De smukke mønstre gør, at vaserne står flot både med blomster og uden.

Målet med boligtilbehøret er at skabe en fusion af smuk formgivning og funktionalitet. Hos Morsø ønsker de nemlig at fremtrylle den rette kombination af pynt og praktik i dine produkter. For dig betyder det rustik dekoration, der kan stå flot fremme i ethvert hjem.


Morsø produkter er også miljøvenlige

Med høj kvalitet som støbejern kan du lette og forskønne din tid i køkkenet. Uanset om du griller, koger, bager eller sauterer. Og med den smukke dekoration fra Morsø får du mulighed for at give boligindretningen nyt liv.

Men de mange fordele ved det danske mærke stopper ikke her.

Morsø forsøger nemlig hele tiden på at udvikle sig. Blandt andet formår de at tænke bæredygtighed ind processen af varmekilderne. En stor del af produktionen af de populære brændeovne stammer blandt andet fra vindkraft. Derfor er flere af Morsøs brændeovne Svanemærket.

For dig betyder det dansk, miljøvenligt design. Gør derfor hverdagen nemmere og smukkere med Morsø produkter. Hvad enten du er på udkig efter en Morsø brændeovn eller deres produkter til madlavning og indretning.