MICROPLANE

Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Microplane – Super effektive rivejern

Med produkter fra Microplane er du sikker på at få produkter af kvalitet med lang levetid. Hos GrydeGuru.dk fører vi en godt udvalg af de forskellige rivejern fra Microplane. Du kan blandt andet få den super smarte Microplane hvidløgsriver. Når du river et hvidløg, opnår du en meget mildere smag end ved at presse det i en traditionel hvidløgspresser, hvor der typisk kommer mere bitterhed frem i hvidløget.

En oplagt gavemulighed er Microplane rivejern i gavesæt. Her får du 2 stk rivejern lavet i rustfrit stål og med soft grib håndtag samt skridsikker fod. Super flot design, og praktisk til både parmesan, citrusskal, muskat, men også mere grove produkter som gulerødder og squash. En andet sæt er pakken med en zester og rivejern. Også med dette får du rivejern til flere slags produkter.

Søger du et klassisk rivejern, så har Microplane det også. Dette kommer med en praktisk opsamlingsboks, så du undgår, at dine grøntsager lander alle andre steder end i skålen. Rivejernet kommer med fem forskellige rivetyper, så du både har til fin, grov, ekstra grov, medium ribbe samt en stor høvl. Med dette har du alt, du behøver af rivejern og er rustet til ting som wok, råkost, salater og alt andet, du kan forestille dig.