+45 53534477

Menu

Search

METTE BLOMSTERBERG

Konditor Mette Blomsterberg, som har skrevet flere bøger og er kendt fra tv-programmerne ”Det søde liv” og ”Den store bagedyst”, har også lanceret sit eget eksklusive mærke af bageartikler og køkkenudstyr.

Mette Blomsterbergs egen erfaring med køkkenredskaber og bageartikler afspejler sig i det elegante og funktionelle køkkenudstyr til bagning, som gør det til en sand fornøjelse at bage f.eks. brød og kager.

Derudover fås et spændende udvalg af Mette Blomsterbergs gryder, pander og kasseroller, som er fremstillet af kobber i et enkelt, stilrent og funktionelt design, og som du med garanti vil få stor glæde af i dit køkken.

42 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

42 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Eksklusivt udvalg af bageudstyr, gryder og pander til gode priser

Grydeguru.dk forhandler et eksklusivt udvalg af Mette Blomsterbergs produkter af høj kvalitet. Måske har du læst hendes bøger eller set hendes programmer og er blevet inspireret til selv at bage kager eller brød. Måske har du allerede i mange år været vild med at bage og vil du gerne have nye og lækre bageartikler og bagetilbehør at arbejde med, og så finder du her i webshoppen brødforme, udstikkersæt, springforme, skåle, gasbrænder, sprøjteposer, asietter og serveringsfade.

Elsker du at svinge gryder og pander i dit køkken og lave dine yndlingsretter, som resten af familien kan nyde omkring middagsbordet, så er Mette Blomsterbergs gryder, kasseroller og pander i eksklusivt design fremstillet et rigtig godt valg. Alle produkter er af virkelig høj kvalitet, og de er langtidsholdbare, selvom de bruges dagligt.

Mette Blomsterbergs produkter henvender sig til alle, som gerne vil have kvalitetsprodukter i køkkenet, der samtidig er smukke at se på, til en god pris. Du finder mange gode tilbud på Mette Blomsterbergs bageudstyr, gryder og pander i webshoppen, og du kan nemt bestille det udstyr, du gerne vil have.

Grydeguru.dk yder en rigtig god service, hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med din bestilling samt hurtig levering.