+45 53534477

Menu

Search

MENU

Menu er et dansk firma, som siden 1976 har fremstillet originalt skandinavisk design til boligindretning. Menu leverer dansk design i eksklusiv kvalitet, som er blevet til i samarbejde med nogle af verdens mest talentfulde designere. I produktlinjen finder du bl.a. salt- og peberkværne, bordskånere, lysestager, lamper, vaser, toiletserie og ure.

Menus designprodukter er karakteriseret ved originalitet, innovative løsninger og et moderne, skandinavisk udtryk. Menu er bl.a. kendt for sine smukke POV-lysestager og Bottle Grinder (kværn), som både er æstetisk smukke, dekorative og praktiske.

Menus produkter kan anvendes i hverdagen, såvel som ved festlige anledninger, ligesom der er en oplagt gaveide.

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Gode tilbud på elegant og funktionelt skandinavisk design

Grydeguru.dk forhandler et spændende udvalg af elegante og funktionelle produkter fra Menu, som du kan få stor glæde af i din hverdag og til fest. I webshoppen finder du eksempelvis de populære Bottle Grinder kværne, som sælges i flotte gaveæsker med 2 stk. De kan bruges til salt, peber, krydderier, men også små nødder, græskarkerner og tørrede blåbær, og de er utroligt dekorative at have stående på bordet.

Når de varme retter skal sættes på bordet, er det vigtig med en god og praktisk bordskåner som eksempelvis den flotte og smarte Propel Bordskåner, der er fremstillet i silikone i et aerodynamisk design og nemt kan foldes sammen og lægges i skuffen. Den er designet af Jakob Wagner og fås i mange flotte farver. Du finder også den populære og elegante Menu Vinilter karaffel, der får den bedste smag frem i vinen og er lige til at stille på middagsbordet, samt en smart tekande i glas med et stålæg i midten.

Er du på udkig efter en flot bryllupsgave, så finder du en smuk, elegant dobbelt lysestage i højglanspoleret stål. Stagen er inspireret af dans og bevægelse, og der er en harmonisk balance mellem det feminine og maskuline.

Du finder altid Menu-produkter på tilbud hos Grydeguru.dk, det er nemt og sikkert at handle i webshoppen, og du får en god service og hurtig levering.