MENU

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Gode tilbud på elegant og funktionelt skandinavisk design

Grydeguru.dk forhandler et spændende udvalg af elegante og funktionelle produkter fra Menu, som du kan få stor glæde af i din hverdag og til fest. I webshoppen finder du eksempelvis de populære Bottle Grinder kværne, som sælges i flotte gaveæsker med 2 stk. De kan bruges til salt, peber, krydderier, men også små nødder, græskarkerner og tørrede blåbær, og de er utroligt dekorative at have stående på bordet.

Når de varme retter skal sættes på bordet, er det vigtig med en god og praktisk bordskåner som eksempelvis den flotte og smarte Propel Bordskåner, der er fremstillet i silikone i et aerodynamisk design og nemt kan foldes sammen og lægges i skuffen. Den er designet af Jakob Wagner og fås i mange flotte farver. Du finder også den populære og elegante Menu Vinilter karaffel, der får den bedste smag frem i vinen og er lige til at stille på middagsbordet, samt en smart tekande i glas med et stålæg i midten.

Er du på udkig efter en flot bryllupsgave, så finder du en smuk, elegant dobbelt lysestage i højglanspoleret stål. Stagen er inspireret af dans og bevægelse, og der er en harmonisk balance mellem det feminine og maskuline.

Du finder altid Menu-produkter på tilbud hos Grydeguru.dk, det er nemt og sikkert at handle i webshoppen, og du får en god service og hurtig levering.